23948sdkhjf

Au2parts Næstved flytter i større lokaler

Autogrossisten fortsætter vækstplanerne og har også et nyt byggeri i Hillerød i støbeskeen.

UDVIDELSE Der var travlhed i au2parts næstveds nye regionslager på Lillemarken 2 i det syd-/østlige Næstved op til jul. I december 2020 stod afdelingens nye kontor- og lagerfaciliteter klar, efter det omfattende nybyggeri som del af den fortsatte ekspansion startede tilbage i sommeren 2020. I to weekender knoklede afdelingens medarbejdere med at flytte alle de tusindvis af varer, der skal være klar til at blive ekspederet dagligt til afdelingens mange kunder i regionen.

De nye, større kontor- og lagerfaciliteter er placeret centralt i Næstved med gode tilkørselsforhold både lokalt og i forhold til hele regionen. Dette skal sikre hurtigere og smidigere levering i hele området.

au2parts Næstved leverer varer til værkstederne op til otte gange dagligt

Større lager, flere varer

Afdelingsleder, Kenneth Hansen, udtaler:

- Vi er rigtigt glade for at være kommet på plads i vores nye, flotte bygning. Med de nye lokaler har vi fået mange flere varer på lager. Vi har på alle tænkelige måder opjusteret lageret, siger han og fortsætter:

- Vi glæder os rigtigt meget til at kunne invitere vores kunder og samarbejdspartnere til Åbent Hus, så snart vi overhovedet kan. I mellemtiden passer vi på vores kunder og hinanden ved at tage de forholdsregler, der er nødvendige i denne særlige tid.

Udvidelsen i Næstved er en del af au2parts’ fortsatte vækststrategi, som kræver mere plads og mere rationelle forretningsgange.

- Vækststrategien fortsætter med yderligere udvidelser af au2parts afdelingerne på landsplan. Et nyt byggeri i Hillerød er allerede fastlagt til 2021, siger direktør for au2parts Niels K Skak. bauer

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109