23948sdkhjf

au2messen med dansk verdensnyhed

To dages værkstedsmesse er netop åbnet – au2messen kører onsdag og torsdag. Direktør Niels K. Skak åbner med en verdensnyhed, men har i øvrigt et andet bud på det, som kommer til at fylde mest på messen.

- Nyheden er så ny, at den slet ikke kan købes endnu. Men se den her Georg Gearløs-maskine – det der dén, der handler om.

Direktør Niels K. Skak, grossisten au2parts, der arrangerer au2messen, peger på verdensnyheden: Den omtrent færdige tester af det danske firma Christonik. En state-of-health-tester, der kan måle og fastslå præcist i hvilken tilstand batteriet i en elbil er.

-

Christonik har i samarbejde med Aalborg Universitet udviklet testeren og skal videre stå for produktionen – og vi skal sælge den, fortæller Niels Skak videre.

Christonik har i samarbejde med Aalborg Universitet udviklet testeren og skal videre stå for produktionen – og vi skal sælge den. Niels K. Skak, direktør, au2parts

- Målgruppen er i første omgang alle, der handler med brugte biler – det er jo oplagt, at netop batteriets stand er afgørende for en brugt elbils værdi, siger direktøren.

Christoniks state-of-health-tester er den måske største nyhed på au2messen, som åbnede onsdag eftermiddag og kører videre til og med torsdag aften. For første gang foregår messen på Lokomotivværkstedet nær Fisketorvet i København.

- Men måske blive det noget helt andet, der vækker mest opmærksomhed inden messen er omme, spår Niels Skak. Hidtil har vi kørt det som et udviklingsprojekt – men her på au2messen 2022 har vi premiere på vores nye Netline.

- Netline er ubrandede kvalitetsdele, der leveres næste dag – men til en billig penge, forklarer direktøren. Det er der også brug for – og måske særligt meget lige nu.

Andet end reservedele

Vi går en tur gennem hallerne – sporet gennem messen snor sig som en slange.

Skak peger på et nyt dækapparat og siger:

- au2parts er jo selvfølgelig reservedele. Men at drive et værksted kræver jo ikke bare dele – det kræver mere. Og alle ved jo, at au2parts kan levere reservedele; men vi kan så meget mere: Hjælpe med markedsføring og koncepter, men også hele forretningsudviklingen – og som en særlig del her; nemlig generationsskifte, der virkelig fylder meget derude.

- Alt dette mere har vi samlet under betegnelsen ”au2råd.” Det kommer jeg med garanti til tale med mange om de næste par dage.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Undersøgelse skal fælde forsikringsbranchens automatsvar
Årets Bil-galleriet: Da ID.Buzz løb med det hele
Masser af overraskelser på listen over novembers bedst sælgende biler
Sådan sælges og serviceres de nye elbilmærker: Et elektrisk kludetæppe af løsninger
Corona afblæser Formel 1-grandprix i Kina næste år
Salgschef: Jeg handler ikke med biler - jeg handler med mennesker
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Leder IDAG
Søfart

Send til en kollega

0.126