23948sdkhjf

My Garage fortsætter vokseværk

Liebhaver-bilhuset My Garage udvider med flere kvadratmeter og flere partnere.

LUKSUS Siden åbningen i september 2016, har My Garage løbende ombygget de gamle fabrikslokaler og budt mange partnere velkommen i huset i Vejle. Etape 4, som er ombygningen af de sidste fabrikslokaler, er netop påbegyndt og i løbet af første halvår af 2021, forventer bilhuset, at en over 4000 m2 stor ombygning, står klar til nye partnere.

Med en central placering i Vejle, tæt ved motorvejen, har My Garage skabt et mekka for motorentusiaster. Foruden bilopbevaring i de genkendelige glasbokse, rummer My Garage også en lang række partnere, som hver især repræsenterer den højeste faglighed indenfor netop deres felt. Det gælder alle aspekter af den automotive verden, og kan sammenfattes under koncept Sales, Service, Storage & Social.

De 4000 m2 i Etape 4 vil give plads til yderligere partnere, som bilhuset præsenterer i løbet af de kommende måneder. Dernæst bliver 26 nye glasbokse opført, som et resultat af den stigende efterspørgsel på optimal bilopbevaring.

Om My Garage

My Garage blev grundlagt i 2016 og er ejet af Anders Kirk Johansen, nevø til Lego-overhovedet Kjeld Kirk Kristiansen. Hos My Garage handler det om de specielle biler, klassikere og luksus- og specialbiler, der sjældent eller aldrig før er set i Danmark. Her kan disse biler købes, sælges, leases vedligeholdes, opbevares og klargøres. Forbilledet for My Garage er Motorwelt i Stuttgart, hvor der ligesom i Vejle er tilknyttet forhandlere og værkstedsfaciliteter, mens bilinteresserede kan kigge indenfor og få sig en oplevelse.

Større helhedsoplevelse

- Vi glæder os til at afslutte ombygningen, som vil skabe plads til flere partnere og samtidig give de besøgende en større helhedsoplevelse, som nu kan gå fra den ene ende af huset til den anden. Ingen andre steder, finder man en så bred vifte af kompetencer og unikke begivenheder Derfor glæder vi os til, med de nye lokaler, at kunne præsentere flere partnerskaber, som alle er med til at skabe den enestående oplevelse under ét tag, siger Lars Bjørnbak, der er CEO hos My Garage.

Ombygning byder på en række nye lokaler, som skal udlejes til nye partnere, samt en fællesgang. Den nye fællesgang er ikke blot designet til at rumme biler, men giver samtidig besøgende en helhedsoplevelse.

Fra fællesgangen vil de enkelte partnere kunne opleves og tilgås gennem glasporte. Dette giver mulighed for at komme rundt i hele huset, uden at skulle træde udenfor. Når en bil kommer indenfor hos My Garage, kan den dermed, gennem fællesgangen, transporteres rundt til de enkelte partnere, uden at den behøver at startes eller komme udenfor.

Ligesom resten af huset, er ombygningen tegnet af RAVN Arkitektur, som med deres stramme linjer i arkitekturen har skabt et design, der respekterer den oprindelige arkitektur fra 1964. Når opbygningen bliver færdig i foråret 2021, vil My Garage udgøre mere end 20.000 kvadratmeter.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094