23948sdkhjf

Vaskestander byder velkommen

Flex1one har udviklet og producerer nu selv en mobil hygiejne-enhed, der har solgt godt i denne coronatid.

SUNDHED Naturligvis skal et nyt produkt med vand, sæbe og sprit hedde Clean Point. Producent og leverandør er Flex1one, der har haft sit egenudviklede vaskemøbel i sortimentet siden maj - og solgt godt i coronatiden til autobranchen, foodmarkets, handelsstandsforeninger, skoler, messeleverandører mfl.

Flex1one har selv produceret nogle af delene, og al montage foregår i hovedkvarteret i Brørup. Firmaets leverandør til værkstedsmøbelserien Flexline laver underskab og lys, og så har andre danske leverandører suppleret med håndvask, armatur, dispensere og dunke.

- Clean Point egner sig perfekt til autobranchen med sit flotte design, der ikke skæmmer et indgangsparti i for eksempel et bilsalgslokale, men derimod skaber fine rammer for både håndvask og afspritning. Og så er enheden helt "touchfri" i sin betjening, da alt betjenes med sensorer, fortæller Jannie Nielsen, marketing- og HR-chef hos Flex1one.

Clean Point kan opstilles overalt, hvor der er adgang til strøm. Hygiejnestationen indeholder plastdunke til rent vand og spildevand, holder og affaldsspand til papirservietter, foruden det sensorbetjente armatur og ligeledes sæbe- og håndsprit-dispenser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094