23948sdkhjf

Magnussen udgik dramatisk: Jeg blev ramt sindssygt hårdt

Kevin Magnussen blev påkørt og var en af otte kørere, der udgik i søndagens grandprix i Toscana.

FORMEL 1 Søndagens Formel 1-grandprix i Toscana blev sæsonens mest dramatiske, og det gik blandt andet ud over danske Kevin Magnussen.

Den danske Haas-kører var en af syv kørere, der måtte forlade løbet, inden der var afviklet ti omgange.

Safety car havde netop forladt banen efter de første sammenstød, da Magnussen blev påkørt i et større sammenstød, der kostede deltagelse for flere racere.

- Pludselig stoppede Williams-bilen (Nicholas Latifi, red.) foran mig, så trak jeg væk fra den, men der kom folk forbi mig, og så blev jeg ramt sindssygt hårdt af Antonio Giovinazzi, tror jeg, fortæller Kevin Magnussen til TV3 Sport.

Magnussen havde ellers fået en perfekt start. Han startede bagest, men han udnyttede et sammenstød på første omgang til at avancere otte pladser i stillingen.

- Det var det, der skulle til, at komme godt igennem første omgang. Jeg havde kun hentet én placering igennem første sving, men så kørte folk ind i hinanden, og så var det bare med at køre uden om det hele og vælge den rigtige side.

- Det var det, vi havde brug for, så det var ærgerligt (at Magnussen senere udgik, red.), lyder det fra Magnussen.

Hans teamkammerat, Romain Grosjean, fuldførte og kunne dufte point, da han efter løbets anden genstart i slutfasen avancerede til niendepladsen, men franskmanden faldt tilbage og sluttede som nummer 12.

Dermed har han stadig sit første point til gode i sæsonen. Magnussen er noteret for et point.

Sjette sejr til Hamilton

Lewis Hamilton vandt søndagens løb, hvilket var hans sjette sejr i sæsonen. Mercedes-holdkammeraten, Valtteri Bottas, sluttede på andenpladsen. De indtager de samme positioner i den samlede stilling.

Hamilton har 190 point, Bottas har 135.

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204