23948sdkhjf

Kemisk førertrøje til Istobal

Salget af vaskeprodukter fra den spanske bilvaske-producent er steget med 70 procent på tre år.

VÆKST Den spanske koncern inden for bilvask, Istobal, konsoliderer sin internationale markedsposition og førerposition i Danmark for, hvad producenten kalder sin banebrydende produktserie af biologisk nedbrydelige vaskeprodukter og kemi, hvor salget haft pil opad med 70 procent de seneste tre år.

Den miljøskånsomme produktserie Istobal Esens blev udviklet i 2010 for at gøre vask af alle slags køretøjer lettere og for at kunne tilbyde kunderne en helhedsløsning.

Særlig stor har væksten i salget været på de udenlandske markeder, hvor omsætningen fra 2016 til 2019 steg med 82%, mens omsætningen på hjemmemarkedet steg med 58%. Selskabet eksporterer i øjeblikket sine bilvaskeprodukter til mere end 50 lande og er markedsleder i Danmark og Tyrkiet samt i Spanien og Portugal.

Globalt set er Europa Istobals vigtigste marked for bilvaskeprodukter, og blandt de vigtigste eksportmarkeder er lande som Frankrig, Polen, Storbritannien, Italien, Østrig, Kroatien, de baltiske lande, Irland og Sverige.

I de kommende år forventer Istobal en fortsat vækst i salget af sine produkter og en styrkelse af sin position i Europa med årlige omsætningsstigninger på over 25%.

Innovation og bæredygtighed

Produktserien Istobal Esens består af omkring hundrede innovative bionedbrydelige produkter til vask af enhver slags køretøj, og serien dækker alle aspekter i vaskeprocessen.

Blandt topprodukterne i serien kan nævnes superkoncentratet Xtract i emballageformatet Doy Pack. Med disse produkter ønsker Istobal at gå i spidsen for en ændring i brugen af bilvaskeprodukter med det mål at gavne miljøet og bidrage til et bæredygtigt forbrug.

De små og handy Doy Pack-poser kan reducere brug af plastic med 90% sammenlignet med de klassiske dunke. Foruden at reducere mængden af restprodukter og nedsætte CO2-udslippet kræver denne emballagetype 90% mindre plads til transport og opbevaring.

Istobals bilvaskeprodukter har opnået flere internationalt anerkendte miljømærker, der garanterer produkternes bæredygtighed og vaskeeffektivitet. Blandt disse kan nævnes det nordiske Svanemærke, en af de vigtigste og mest krævende miljøcertificeringer i verden, VDA-kvalitetsmærket, tildelt af det tyske automobilforbund Verband der Automobilindustrie, samt det østrigske miljømærke ÖNORM.

I dag består produktserien Istobal Esens af diverse produkter til forvask, shampooer og skum til vask af køretøjer, voksprodukter, der giver glans og beskyttelse, samt vandskyende voks og tørrevoks.

Serien omfatter desuden professionelle produkter til indvendig rengøring af køretøjer, rengøring og vedligeholdelse af vaskeanlæg samt til vandbehandling.

Om Istobal 

Den mere end 65-årige multinationale koncern Istobal har hovedsæde i Spanien og er i dag førende inden for bilpleje og vask med konstant innovation og brug af den seneste teknologi for at kunne levere produkter og tjenester, der skaber højt afkast for sektoren for bilvask og stor værdi for brugerne. Koncernen eksporterer til over 75 lande og har på verdensplan ni datterselskaber samt tre produktionsanlæg i Europa og USA. Internationalt salg tegner sig i øjeblikket for 78% af selskabets produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125