23948sdkhjf

Vaskekæde vil opføre landets største bilvask

Tre ekstrahøje vaskehaller, tre stationer med selvvask og fem puslepladser. Det er ingredienserne i Nembilvasks kommende vaskecenter i Horsens

Gravemaskiner i Horsens er netop gået i gang med opførelsen af det, der - efter idemandens eget udsagn - gerne skal blive til Danmarks største vaskecenter. Det skriver Horsens Folkeblad.

Martin Kirkemann Fisker, stifter og adm. direktør i Nembilvask, regner med at vaskecenteret midt i Horsens vil stå klar ved udgangen af oktober.

Fuldt funktionsdygtigt skal bilvasken bestå af tre vaskehaller med maskinvask, tre vaskestationer med selvvask og fem puslepladser med støvsuger samt sæde- og måtterenser.

Der lægges et ”større tocifret millionbeløb" på opførslen, lyder det fra Nembilvask, som i forvejen har vaskehaller i Hedensted, Vejle og Nordjylland. Og i Horsens er der muligvis flere på vej udover den aktuelle.

- Vi er ikke færdige i Horsens. Der kan snildt være plads til to-tre mere af vores anlæg. Vi vil gerne de store, men det kan også være en enkelt vaskehal i forbindelse med en Netto eller en Rema 1000, siger direktøren til Horsens Folkeblad.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.364