23948sdkhjf

99 køretøjer kontrolleret i festuge i Skagen

Motorstyrelsen var sammen med Nordjyllands Politi på stor kontrolaktion i Skagen i uge 29.

99 køretøjer blev vinket ind til kontrol, da Motorstyrelsen sidste uge var på besøg i Skagen i samarbejde med Nordjyllands Politi.

Og her viste kontrollerne, at ikke alle bilister hvade styr på afgiftsforhold. De kan derfor forvente at skulle betale mere i afgift.

Det skriver Motorstyrelsen i en pressemeddelelse.

Motorstyrelsen kontrollerede danske og udenlandske køretøjer for at sikre, at køretøjerne var registreret rigtigt, og for at undersøge om der blev betalt den korrekte registreringsafgift. Ved kontrollen i Skagen undersøgte Motorstyrelsen blandt andet også, om leasingperioder var udløbet, og om ejere eller brugere blev beskattet af værdi af fri bil.

Motorstyrelsen konstaterede ifølge pressemeddelelsen, at der er behov for yderligere kontrol i 13 sager, hvor den umiddelbare vurdering var, at der er blevet betalt for lidt i afgift.

- I forbindelse med dette års kontrol har vi set et større antal mulige afgiftssager end ved de tidligere års kontroller i forbindelse med uge 29 i Skagen, siger konstitueret direktør i Motorstyrelsen Jørgen Rasmussen i pressemeddelelsen

Der var også fokus på autocampere, mandskabsvogne og varebiler ved kontrolaktionen. 

- Der har været god stemning omkring vores kontrolaktion. Vi har flere gange i ugens løb fået rigtig gode tilbagemeldinger fra borgere, som sætter pris på og anerkender behovet for, at Motorstyrelsen gør, hvad vi kan for at sikre, at der bliver betalt korrekte afgifter, siger Jørgen Rasmussen videre i meddelelsen.

Motorstyrelsen blev etableret 1. juli 2018 i forbindelse med omlægningen af SKAT. Motorstyrelsens opgave er at sikre, at alle motorkøretøjer er registreret korrekt, og at værdifastsættelse og afgiftsberegning sker på et ensartet og gennemskueligt grundlag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109