23948sdkhjf

Kia starter produktion af den nye Sorento Hybrid

Bilen vil være tilgængelig på det danske marked omkring årsskiftet

Kia har startet produktionen af sin nye Sorento Hybrid, der repræsenterer den første anvendelse af en elektrificeret motor i Kias SUV flagskib.

Det melder bilkoncernen ud i en pressemeddelelse. 

Den nye fjerde generation af Sorento fremstilles på Kias Hwasung produktionsanlæg i Korea med hybrid-, benzin- og dieselvarianter af SUV modellen på samme produktionslinje.

De første hybridmodeller, der ruller ud fra produktionslinjen, er bestemt til det europæiske marked, og produktionen til det Nordamerikanske marked vil også snart begynde på Kias produktionsfacilitet i West Point, Georgia, USA. 

Sorento har været en grundpille i Kias globale line-up i næsten to årtier - mere end tre millioner Sorento-modeller er solgt over hele verden, siden den blev lanceret i 2002. Det europæiske salg af den fjerde generation af Sorento vil starte til efteråret. Og bilen vil være tilgængelig på det danske marked omkring årsskiftet. 

Med produktionsstart i Hwasung senere på året, vil den nye Sorento også være tilgængelig som plug-in hybrid ultimo 2020/primo 2021. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096