23948sdkhjf

Kina-messe skubbes et år

Auto Maintenance and Repair Expo i Beijing flyttes til april 2021.

UDSTILLING 2020-udgaven af Auto Maintenance and Repair Expo (AMR), der oprindeligt var planlagt til marts i år, blev udsat som følge af corona-krisen. Efter en periode planlægning og drøftelser har arrangørerne nu bekræftet, at messen finder sted til næste forår, fra 24. til 27. april 2021 i New China International Exhibition Center (NCIEC).

I Beijing er der stadig en række Covid-foranstaltninger. Med dette for øje har arrangørerne vurderet de nuværende forhold med branchefolk og konkluderet at afholde AMR i foråret 2021.

- Med over 30 år med en stærk tilstedeværelse i Kinas eftermarked for automobiler er AMR nu et årligt mødested for lokale og internationale industriaktører. Efter omfattende drøftelser med udstillere, besøgende, delegationer og støttende organisationer i de sidste par måneder har vi bestemt, at afholdelse af udstillingen næste forår er det bedste, både hvad angår forretning og sikkerhed, udtaler Fiona Chiew, adm. direktør for Messe Frankfurt Traders-Link (Beijing) Co Ltd.

2019-messen tiltrak 1241 udstillere og over 59.000 besøgende på godt 120.000 kvadratmeter udstilling.

Mere om messen på www.amr-china.cn

Læs mere om: Kina
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095