23948sdkhjf

Sprøjteleverandør klar med nyt rustkatalog

Specialisten Løwener leverer rustbeskyttelsesudstyr til alle opgaver og er i fremdrift med opkøb i branchen.

TILPASNING For 130 år siden blev V. Løwener A/S grundlagt - i dag er firmaet kendt som en af Danmarks førende leverandører af tekniske produkter og totalløsninger til danske B2B kunder i de fleste grene af industrien, auto- og entreprenørbranchen samt den offentlige sektor. Men selv om man er gammel i gårde skal man følge med digitaliseringen; i starten af året opdaterede Løwener sit såkaldte rustkatalog på 20 sider til et mere tidssvarende look samt gjorde det nemt og enkelt at købe via hjemmesiden for alle. Rustkataloget ligger som e-katalog, men er man mere til papir, kan kataloget downloades direkte fra Løweners hjemmeside.

Kundetilpassede løsninger

Løweners rustbeskyttelsesudstyr består af lavtryksudstyr, som f.eks. er pumper og sprøjtepistoler/-anlæg, og højtryksudstyr, som bl.a. er trykluftdrevne rustfri pumper. Herudover er der et stort udvalg af slanger, lanser og dyser.

Leverandøren tilbyder såvel standard- som kundetilpassede løsninger, service on-site eller på Løweners eget værksted. Kunder med behov for ekstra hurtig hjælp kan med fordel drage nytte af Løweners brede sortiment af ombytningspumper med levering fra dag til dag, fortæller adm. direktør Niels Jakobsen.

- Grundig rustbeskyttelse er, ligesom god smøring, en nødvendighed, for at køretøjer, udstyr og maskiner kan fungere uden problemer og bevare holdbarhed og driftssikkerhed i mange år. Vi byder hos Løwener på et bredt program af udstyr til rust- og korrosionsbeskyttelse og samarbejder med førende udbydere af rustbeskyttelsesmidler. Vores udvalget omfatter f.eks. komplette løsninger bestående af rustfri pumper med tilhørende lanser, dyser og øvrigt tilbehør til rustbeskyttende behandling, siger Niels Jakobsen.

Totalleverandør i branchen

V. Løwener A/S kompletterer sit nuværende produktprogram i værkstedsteknik, der i forvejen er kendt for et omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

Dette blev udbygget, da Løwener 1. april i år udvidede sit autoteknik-program med flere premium brands i Danmark blandt andet med Maha, Hofmann (Snap-On) og flere andre mindre mærker og løsninger til auto-branchen i Danmark. Løwener er nu importør i Danmark af Maha autolifte, bremseprøvestande samt lygteapparater. Hertil kommer serien af premium dækapparater fra Hofmann, der også omfatter hjul udmålingsudstyr, hvor man i mange år, og i et tæt samarbejde med kunderne, har udviklet noget af markedets bedste udstyr og løsninger til autobranchen.

Løwener opkøbte ligeledes firmaet Danotec tilbage i november 2019, der også nu indgår i det samlede autoprogram med IMS Pro’s modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj, Tecne modstandssvejsere og punktsvejsemaskiner samt Teknels induktionsvarmere.


Fakta om V. Løwener A/S

● V. Løwener A/S blev grundlagt i 1889 og er i vækst med flere opkøb og udvidelser som handels- og distributionsvirksomhed, der forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenører, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne.
● Firmaet beskæftiger 65 medarbejdere på hovedkontoret og servicecentre i Danmark, lokalt placerede konsulenter og agenter i Danmark.
● Indsatsområderne er Procesteknik, Værktedsteknik, Industriteknik, Maskinteknik, Entreprenørmateriel og Service. Produktprogrammet omfatter bl.a. male-, lim- og lakeringsudstyr, olie-/smøreudstyr, procesudstyr, pumper og vakuum-anlæg, punktudsugning, svejse-, skære- og robotteknik, måle- og maskinteknik specialværktøjer til autobranchen samt entreprenørmaskiner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.255