23948sdkhjf

Bilbrand hos Campen Auktioner

Natten til mandag gik der brand i fire biler uden for Campen Auktionshus i Randers. Politiet undersøger brandårsagen, mens ejeren af auktionshuset mener, der er tale om en selvantændelse.

ILD Østjyllands Politi modtog natten til mandag klokken 01.15 anmeldelse om en bilbrand uden for Campen Auktionshus i Randers. Branden opstod øjensynligt i den ene af bilerne, og spredte sig derefter til to andre biler, der var parkeret ved siden af. Brandårsagen skal nu undersøges nærmere, lyder det fra Østjyllands Politi. Det skriver Randers Amtsavis.

Ejeren af auktionshuset, Finn Campen, oplyser til avisen, at der i alt var fire biler, der brød i brand. Der var tale om helt almindelige biler; bl.a. en Hyundai og en Audi A3.

Han fortæller endvidere, at området, der er hegnet ind, også er videoovervåget, og da alarmen gik, kiggede vagtselskabet med det samme på videoen for at se, hvad der foregik.

- Jeg tror, der er tale om en selvantændelse, ellers ville vi jo have kunnet se noget på videoen, og der er heller ikke tegn på indbrud, siger Finn Campen til Randers Amtsavis.

Campen Auktioner

Campen Auktioner er primært et online auktionshus, men der afholdes også store fysiske auktioner og arrangementer. Auktionshuset afholder ikke kun bilauktioner.

Campen Auktioner har på årsbasis mere end én million unikke brugere på www.campenauktioner.dk samt mere end 42.000 følgere på Facebook.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093