23948sdkhjf
>

Bilbranchen hårdt ramt af corona-krisen

Helt ny medlemsundersøgelse fra DI viser, at forventningerne i dansk erhvervsliv har lidt et alvorligt knæk som følge af corona-situationen. Bilbranchen er værst ramt.

CORONA Arbejdsgiverorganisationen DI har 16.-17. marts gennemført en rundspørge blandt 730 af sine medlemmer om deres forventninger til om konjunkturerne - heraf 33 fra virksomheder i bilbranchen.

Overordnet viser undersøgelsen, at corona-situationen sender erhvervslivets forventninger til omsætning, indtjening og beskæftigelse i frit fald.

Og det Bilbranchens medlemmer, der har de laveste forventninger. Det er et historisk lavpunkt, som er opnået på ganske få uger. Den forrige måling, som kun er nogle uger gammel viste lige frem positive forventninger.

- Undersøgelsen bekræfter os desværre i, at vores branche er særligt hårdt ramt. Det skyldes ikke mindst de meget dyre lagre, der meget hurtigt hober sig op og udfordrer likviditeten, når salget går ned. En udsættelse af fristen for indbetaling af opkrævet registreringsafgift vil være en hjælpende hånd til branchen, siger branchedirektør Thomas Møller Sørensen fra Bilbranchen DI.

 

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.109