23948sdkhjf

Danskerne foretrækker værksteder i lokalområdet

Danskerne er som sømmet i jorden, når det kommer til at skulle på værksted, viser ugens analyse fra Voxmeter.

UGENS TAL Sidste uge offentliggjorde Voxmeter data, der viser, at mere end hver femte dansker er villig til at køre mere end 100 kilometer for at købe eller lease deres kommende bil. Danskerne er altså meget mobile, når det kommer til anskaffelsen af ny bil, men hvor langt er de egentligt villige til at køre for at komme på værksted med denne nyerhvervede bil?

Voxmeter har analyseret netop dette, og det kan konstateres, at danskerne er som sømmet i jorden, når det kommer til at skulle på værksted. Analysen viser, at mere end hver tredje ikke er villig til at køre længere end 1-10 kilometer, når deres bil skal på værksted. Ligger dit værksted mere end 40 kilometer væk fra bilejeren, vil du kun kunne få overtalt cirka hver ottende danske bilejer til at benytte dit værksted frem for et, der er mere nærliggende.

Interessant er det at gå mere i dybden med, netop hvilke bilejere der er villige til at køre for deres værksteder, hvorfor de er villige til dette, og hvem der anvender det nærliggende. Dette vil både åbne muligheden for at hverve nye kunder på værkstedssiden, samt i højere grad at fastholde de kunder, der netop har købt en bil.

Dette er muligt med CEM Cars Intelligence, hvor man altid har en finger på pulsen i forhold til alt der er værd at vide om det danske bilmarked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188