23948sdkhjf

Fuldt dækket op til messe i Köln

Den nye europæiske dækmesse er tilbage for anden gang og tegner til at blive et tilløbsstykke for alt inden for dækbranchen.

SPECIALMESSE Da den internationale Tire Cologne dækmesse havde premiere i juni 2018, var der over 600 udstillere fra 40 lande til stede. I alt blev 16.000 besøgende talt. Nu, cirka fire måneder før næste messe 9.-12. juni 2020, er næsten alt booket, og forventningerne er høje.

BRV, den tyske handelsorganisation, der repræsenterer branchen, investerer derfor stærkt i Tire Cologne, på dansk kaldet Dæk Köln, som fortsat vil blive afholdt i Köln hvert andet år fremover.

Köln-messen er et vigtigt mødested for dækindustrien i hele Europa og også fra resten af verden. Alt, der har med dækproduktion og dækhandel at gøre, vil være på plads og repræsentere alle sektorer i branchen lige fra biler til lastbiler over motorcykler til entreprenørmaskiner.

Producenter inden for fælge og regummiering vil også være klar, ligesom alt hvad angår dækværksteder med også bremser, lygter, støddæmpere og generel motorservice.

Nyt for 2020 er, at arrangøren møblerer om blandt udstillerne. Blandt andet vil de store nøgleaktører blive spredt, så de ikke alle deler samme haller. Samtidig styrkes segmenterne for bilservice og værkstedsudstyr, og en af hallerne vil fokusere på tematiske indretning.

Den specielle begivenhed "Future Mobility" vil blive integreret med praktiske eksempler og et kørselskursus, alt sammen for at øge effekten. Her vil Tire Cologne se på fremtiden og påpege de problemer, der påvirker branchen: hvordan mobilitet vil ændre sig, hvilken indflydelse ændringer vil have på mennesker og samfund, hvilken indflydelse det vil have på dækprodukter og hvilken effekt det vil have på dækindustrien generelt.

En af Europas mest kendte materiale- og teknologieksperter, Dr. Sascha Peters, vil diskutere teorien og praksis for dæk og hvad der venter os i fremtiden.

Læs mere om: dæk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11