23948sdkhjf

Få en tækkelig værkstedskalender

#metoo har for længst indtaget værkstederne. Man hvad skal så hænge på væggen? Bell Add har også sit bud på 2020.

BLIKFANG I 2019 udgav Bell Add sin første værkstedskalender, der var et opgør mod bare damer. I 2019-Kalenderen var der fokus på forladte biler, ingen havde taget sig af. Et øde sted i Sverige, langt ude i skoven, stod 600-700 biler, der ikke var blevet rørt de sidste 30-40 år. Naturen var trængt ind, og det så helt fantastisk ud.

I 2020-udgaven er det lige modsat. Her hyldes kærligheden til biler og alle dens detaljer. Den tager udgangspunkt i biler og motorer, der er blevet elsket og plejet igennem årerne.

- Tiderne ændrer sig, og værkstederne ændrer sig med dem. For ikke særligt længe siden var der kalendere med mere eller mindre afklædte piger på alle værksteder. Men sådan er det ikke længere. Kunderne ønsker det ikke mere i samme omfang. De nye og yngre ejere ønsker det heller ikke i samme omfang. Og flere af medarbejderne ønsker det heller ikke. Men de ønsker stadigvæk en kalender.

Sådan lyder det fra Jesper Holme Jensen, reklamebureauet Undfreunde, der på vejne af tilbehørsspecialisten Bell Add står for den kreative udformning af Bell Adds kalendere. Og også i år tilbydes Motor-magasinets læsere en vægkalender, så der kan blive styr på det nye år. Det gøres ved at sende en mail til heb@belladd.dk med emnet "Kalender ønskes".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094