23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sparring til lagerindretning

Ecotop havde brug for sparring og rådgivning til indretningen af lagerarealer, i forbindelse med flytning til ny lokation.

Ecotop, der leverer automatiske presenningsystemer til transportbranchen, er flyttet til nye lokaler i Hornslet.

I den forbindelse var der brug for hjælp til indretningen af lagerarealerne med pallereoler og opbevaringsløsninger af langt gods.

Vi blev taget med på råd og foretog en grundig opmåling af de nye lokaler. I den forbindelse kunne vores konsulent René Herløv give kompetent vejledning omkring løsningsmuligheder og b.la. også krav til gangbredder for trucks på lageret, i kraft af hans tidligere virke og erfaring fra truckbranchen.  
I teknisk afd. fik vi herefter beregnet priser og fremstillet CAD-tegninger, der omfattede placering og montage af deres pallereoler med plads til ca. 460 paller. 
Til opbevaring af de lange emner, er der leveret og monteret flere grenreoler. En dobbelt grenreol udenfor vareindlevering, samt tre grenreoler til selve lageret. Til opbevaring af smådele, er der desuden indkøbt et stort antal lagerkasser, fremstillet af miljøvenlig overskudsplast.

”Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Hans Schourup. Vi har fået virkelig god rådgivning, som har resulteret i, at vi i dag står med et veludnyttet og funktionelt lager med flotte kvalitetsreoler.  Det er et meget fint og grundigt stykke arbejde de har leveret og vi har fået en rigtig god behandling af alle, som har været en del af processen”.

Jacob og Guldbrit Jensen, Ecotop ApS

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Kontaktperson

René Herløv
Area Account Manager, Jylland/Fyn
+45 21316144 rh@hans-schourup.dk

Send til en kollega

0.036