23948sdkhjf

Årets GTI kåres

For første gang siden 80’erne skal den bedste GTI kåres. Det sker på Auto Show i Odense Congress Center i august 2020.

DRØN Hvilken GTI-bil er den bedste? Det er der naturligvis mange meninger om, og derfor har folkene bag bilmessen Auto Show Denmark sat sig for at finde hele Danmarks mest populære GTI-model. I samarbejde med de garvede motorjournalister fra Bil Magasinet udvælges et felt af små, sjove biler, der i bred forstand kaldes GTI’er.

Bilerne kan alle danskere stemme på via Auto-show.dk fra maj 2020, og til Auto Show den 15. og 16. august kåres den endelige vinder af titlen som Årets GTI 2020.

Inden finalen om søndagen kan publikum opleve en spændende præsentation af hele deltagerfeltet, når Bil Magasinets chefredaktør, Mikkel Thomsager, fortæller om alle bilmodellerne fra scenen i Arena Fyn. Præsentationen sker både lørdag og søndag til Auto Show 2020.

Hvad synes entusiasterne?
- Hvilken GTI er den bedste i Danmark? Det undersøger Bil Magasinet hvert år med test og vurderinger. Lige nu er Hyundai i30 N en af de mest underholdende i Danmark, synes vi på Bil Magasinet - men hvad synes entusiasterne? Det finder vi ud af, når vi på Bil Magasinet sammen med Auto Show spørger alle bilinteresserede i Danmark om deres valg, fortæller Mikkel Thomsager.

Udover Hyundai i30 N er det bilmodeller som VW Polo GTI, Ford Fiesta ST, Mercedes AMG A 45 og flere andre, der skal dyste om den titlen som Årets GTI i Danmark.

Bil Magasinet udvælger deltagerfeltet i april måned, og afstemningen går i gang den 1. maj 2020. Alle deltagerbiler inviteres til at udstille i det særskilte Årets GTI-område i Arena Fyn til Auto Show den 15. og 16. august.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156