23948sdkhjf

VM for digitale autolakerere

R-M Automotive Refinish afvikler sit 13. internationale mesterskab, herunder i Danmark.

KVALIFIKATIONER Behovet for veluddannede unge vokser inden for autolakering. Fremtidige autolakerere skal arbejde med stadig mere specialiserede applikationsprocesser, mere effektive og innovative produkter og flere digitale løsninger.

Siden 1999 har lakfirmaet R-M Automotive Refinish hos BASF Coastings været vært for Best Painter Contest, som er en konkurrence for unge spirende autolakerere for at fremme erhvervet som en attraktiv karriere og ære de allermest talentfulde autolakerere.

Digitale kompetencer

Den internationale R-M Best Painter Contest i 2020 vil fokusere på digitale kompetencer og nemme, miljøvenlige løsninger, for eksempel inden for digital farvemåling, såvel som af brugen af innovative effektive processer, såsom at udnytte UV-teknologi til reparation af kosmetiske skader.

Sikkerhed og bæredygtighed er en del af faget og konkurrencen, herunder at øge opmærksomheden om aktivt at bidrage til reduktion af CO2-emissioner gennem miljøvenlige løsninger.

Juryen består af hovedtrænere fra R-M Automotive Refinish Academy.

På verdensplan har R-M-mærket et netværk af mere end 80 autolakerings kompetence-værksteder.

Udstyret med de nyeste tekniske standarder og multimedietræningsværktøjer tilbyder R-M sine kunder betydelig fleksibilitet til at imødekomme deres autolakeringstræningsbehov og samtidig levere innovative og bæredygtige løsninger og dermed øge effektivitetsniveauet og rentabilitet i deres forretning.kile

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125