23948sdkhjf

UGENS LEDER ... om messesæsonen

Motor-magasinets chefredaktør ligefrem tripper for at komme afsted til efterårets to store messer.

LEDER

DETTE HER glæder jeg mig til. Jeg skal snart til messe, det vil sige, jeg skal til to grossist-messer. Først au2part-messe, der i år rykker ind i Bella Center, og dernæst til FTZ-fest i Odense.

TAG MIG PÅ ordet; jeg synes, det er skægt at gå på messe. For at se nyt værktøj, sikkert nyt i dæk og værkstedsindretning og lifte og - ja, hvor langt er vi dette efterår nået i værktøjer med batteri? Og jeg er sikker; jeg skal lige have en håndfuld arbejdshandsker med hjem.

MEN DET ER jo alt det alvorlige. Måske kan jeg allerbedst li’ at gå på firehjulet messe, fordi jeg ved, jeg møder så mange, jeg kender. Lige som jeg kan se det med alle jer andre: Det er tydeligt, at her mødes gode gamle venner - der klaskes skuldre, deles øl og der udveksles røverhistorier - de grin er ikke til at tage fejl af.

JEG TØR GODT gætte på, at både au2parts og FTZ sætter besøgsrekorder i år - men ud over Hej og hvordan går det, så er der faktisk skyer derude i horisonten for de frie værksteder, der jo især besøger de to messer (selv om begge arrangørerne sikkert godt kunne tænke sig at sælge flere bremseskiver til mærkeværkstederne).

MÆRKEVÆRKSTEDERNE TAGER LIGE nu for sig. For mange bilkunder er det nærmest en naturlov at indgå en serviceaftale med forhandlerens værksted og ikke et frit værksted. Det kan mærkes derude - lige nu taber netop de frie værksteder markedsandele.

SÅ DER ER alligevel noget at fundere over, når der er slukket for spottene over alt det nye grej, og du kører hjemover efter en fed aften. Så ud over alt det skægge er der reel inspiration til at knække næste nød.

VI SES FORHÅBENTLIGT i Bella Center. Og i Odense.

Gas geben!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125