23948sdkhjf

Messesæson om hjørnet: au2messen til Bella Center

Der er premiere i Bella Center Copenhagen, når au2parts afholder sin ottende fagmesse den 23. og 24. oktober.

BRANCHEMESSE Mere end 140 udstillere står klar med et væld af nyheder og gode tilbud, når au2messen i uge 43 åbner en af branchens største fagmesser for kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Bag messen 23.-24. oktober står grossisten au2parts/CAC.

I år foregår messen i helt nye rammer, idet Roskilde Hallerne er skiftet ud med Bella Center Copenhagen på Amager. Au2parts forklarer, at det sker på grund af den positive udvikling af au2messen, herunder deltagelse af flere leverandører og ikke mindst gæstende autobranchefolk. Dermed var rammerne blevet for trange i Roskilde Hallerne, både med hensyn til kvadratmeter og faciliteter såsom parkeringspladser.

Nye online løsninger

Tillæg til Motor-magasinet den 11. oktober

Ud over au2parts egne nyheder kommer mange leverandører også med et bredt spektrum af spændende nyheder og gode tilbud, som læsere af Motor-magasinet kan læse om i et messe-tillæg 11. oktober. Der vil også være introduktion af nye leverandører hos au2parts, som gæsterne kan lære bedre at kende på messen.



- Det er jo dejligt at være en del af en udvikling, der viser, at vi ekspanderer, ikke kun som grossist til den danske autobranche men også på vores messe, siger au2parts direktør Niels K. Skak. Han fortæller desuden om den nyeste udvikling hos grossisten selv, der vil blive præsenteret på messen:

- Det er med stolthed, at vi, som danskejet virksomhed, er helt med i front. Vi har, siden den seneste au2messe, der blev afholdt i Fredericia i 2018, arbejdet hårdt på igen at kunne præsentere unikke online løsninger, der kommer alle vores kunder til gode. Det er virkelig et område, som jeg mener, au2parts adskiller sig på, da vi hele tiden arbejder med kundens behov i fokus. Det bevirker, at hver gang vi lancerer nye områder inden for blandt andet vores au2office, så er det udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, så børnesygdommene er taget i opløbet, og produktet i det hele taget er tilpasset med udgangspunkt i værkstedets behov, siger Niels Skak.

I år kan au2parts præsentere nye områder inden for au2office, der indeholder løsninger som onlinebooking og et modul til dem, der har salgsbiler. Begge produkter blev frigivet i begyndelsen af året, og siden har au2parts haft travlt med at integrere det hos de mange værksteder, der straks har set mulighederne og effektiviteten i systemet.

Serviceaftale-beregner

Et andet nyt produkt, der præsenteres på messen, er au2sab bizz. Det er en betegnelse for en service-aftale-beregner, hvor bilejeren nemt kan få en pris på en månedlig ydelse, der blandt andet dækker service men også tillægsydelser såsom dækhotel, lånebil, vejhjælp og reparationsaftale, hvis det ønskes. Tilføjelsen med bizz dækker over et nyt tiltag, hvor en central funktion støtter værkstederne i den praktiske håndtering af processen.

For opsagte mærkeforhandlere

På konceptsiden har au2parts lanceret et nyt tiltag for tidligere mærkeforhandlere under titlen "Livet efter en mærkeforhandling". Branchen er konstant under forandring, og det giver nye udfordringer for de mærkeforhandlere, som bliver opsagt, eller som selv ønsker at ophøre som mærkeværksted. For mange medfører det et naturligt spørgsmål: Hvordan skal jeg så drive min virksomhed og tjene penge?

"Livet efter en mærkeforhandling" tilbyder et bredt spektrum af ydelser, der er aktuelle ved et sceneskift. Det er blandt andet i form af rådgivning og vejledning i at udarbejde forretningsplaner, strategier, markedsføringsplaner, grafisk hjælp til opbygning af annoncer og kampagner, tekniske data og meget mere.

Flere private label

Au2parts præsenterer også flere private labels produkter til au2messen. En af nyhederne her er Procare, hvor især produktet Procare Multi Purpose kølervæske er svær at komme udenom. Her er tale om en universal kølervæske, som CAC/au2parts igennem det seneste halve år har udviklet i samarbejde med en førende global producent. Værkstedet kan dermed nøjes med kun ét produkt og eliminerer derfor risikoen for at hælde den forkerte kølervæske på og sparer samtidig både tid og penge. Produktet er blandbart med alle gængse kølervæsker på markedet, og kølervæsken kan bruges på alle personbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler, scootere samt både.

Indblik i lager-optimering

Au2parts’ hovedlager i Brabrand har netop introduceret AutoStore som et led i at optimere og effektivisere lagerfunktionen. På au2messen fremvises systemet for de besøgende, der kan få et indblik i den teknologi, der ligger bag.

Autostore-anlægget består af 118.000 lokationer og 50 robotter. Anlægget er suppleret med vakuum-løftegrej på både el-køretøjer og ved de stationære arbejdspladser, der skal forebygge arbejdsskader og øge effektiviteten.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375