23948sdkhjf

DriveNow fylder fire år og vender tilbage til elbilerne

Den københavnske bybilskoncept har rundet 100.000 kunder.

BYBIL I dag 3. september kan DriveNow fejre sin fire års fødselsdag. Samtidig kan bybilskonceptet fejre, at tjenesten netop har rundet 100.000 kunder. Selskabet oplyser, at DriveNow snart vil være live på Rejseplanen, der kommer nye elbiler i flåden og DriveNow-området udvides:

- Vi kan godt løfte sløret for, at det er vores ambition, at vores flåde udelukkende igen skal bestå af elbiler, når elbilerne kan dække vores kunders kørselsbehov. Vi starter med at få nye elbilmodeller i sortimentet i begyndelsen af 2020, og vi udskifter desuden nogle af benzinbilerne med en tilsvarende model i en el-version, siger Morten Jakobsen, adm. direktør i DriveNow Danmark.

Live på Rejseplanen

DriveNows biler nærmer sig 20 mio. kørte kilometer fordelt på de fire år, og BMW i3-elbilen kører op mod 10 ture om dagen. Snart vil endnu flere mennesker få mulighed for at benytte de populære bybiler:

- Om kort tid er vi live på Rejseplanen. På den måde får vi fat i en større del af befolkningen ved at blive bedre integreret i den kollektive trafik for dem, der ikke færdes i København dagligt. Vi udvider desuden vores område i løbet af efteråret, og det vil vi fortsætte med i 2020, så endnu flere danskere kan gøre brug af vores service og være en del af den grønne omstilling, fortæller Morten Jakobsen.

I august kørte en DriveNow-bil i gennemsnit ca. 66 km. om dagen. Sammenlignet med samme måned sidste år er det en stigning på mere end 25 procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094