23948sdkhjf

Dansk producent af toppe til pickups afgiver millionordre

Som OE leverandør til bilfabrikkerne har danske Mountain Top Industries lært nødvendigheden af driftssikkerhed.

VÆKST Salget af pickup trucks er stigende rundt i verden. Og det kan mærkes hos danske Mountain Top Industries, der har formået at holde væksten år for år. For flere store bilmærker, er de nemlig den foretrukne leverandør, når det gælder specialudstyr.

Mountain Top Industries startede allerede samarbejdet med Egatec for fire år siden om den første lamelmaskine. Efterfølgende er det blevet til en anden generations lamelmaskine, og nu udvider Mountain Top yderligere med endnu flere anlæg i flere lande. Virksomhedens COO, Jon Friedrich, udtaler:

- Vi har et godt og langvarigt samarbejde med Egatec. De har en stor indsigt i vores processer, og vi ser det klart som en fordel, at de kender vores produkter og vores høje krav til kvalitet samt nødvendighed af driftssikkerhed.

Mountain Top Industries er en såkaldt ”Tier 1 Supplier”, hvilket betyder, at de leverer direkte til automobilindustrien. Dette er omfattet af en række kvalitetskrav, certificeringer, sporbarhed med videre. Derfor er kravene til deres underleverandører skyhøje.

- Det er en stor udfordring at levere udstyr til bilindustrien. Man får en forståelse for vigtigheden af nul-fejls kultur og driftssikkerhed. Mountain Top har høje kvalitetskrav til sine processer, og intet mindre forventes heller ikke af deres kunder. Det nye anlæg skal derfor understøtte deres krav til produktkvalitet og ensartethed, udtaler Mads Nychel, administrerende direktør hos Egatec.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.988