23948sdkhjf

Flere danskere vil investere i en ny bil i år

Overraskende nok er det tilsyneladende de mindre biler, danskerne har øje på.

UGENS TAL Voxmeter har i denne uge dykket ned i databanken CEM Cars Intelligence for at undersøge, hvor mange danskere der forventer at investere i ny eller brugt bil. Det viser sig, at andelen vokser fra kvartal til kvartal.

Fra 1. til 2. kvartal forventer dobbelt så mange danskere at købe ny de kommende tre måneder. Andelen er steget fra 4,1 % til 10,1 %. Stigningen fortsætter ind i tredje kvartal, hvor hele 11,5% af danskerne forventer at investere i en bil i nærmere fremtid.

Men hvilken størrelse bil forventer danskerne at købe næste gang, de skal investere? Tallene viser, at hele 46,4 % forventer at investere i en minibil. Lige efter ligger bilklassen mikrobil med en andel på 43 %. Kun en tiendedel af danskerne forventer at købe en bil i mellemklassen eller større.

Det kan udledes, at danskerne i højere grad er på udkig efter de små biler end de større biler, når det gælder næste bilkøb. Dog er det i denne undersøgelse ikke udspecificeret, om der er tale om primær eller sekundær bil. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063