23948sdkhjf

Lyst hoved letter klargøringen

Den nye genopladelige I-Match 2 pandelampe fra Scangrip yder optimalt ved rengøring og klargøring af biler.

SYNLIGT Det er ikke altid lige nemt at se ind i alle kroge, når bilinteriøret skal plejes og klargøres. Derfor har danske Scangrip udviklet I-Match 2 pandelampen, der, med den nyeste COB LED-teknologi, giver en meget kraftfuld og ideel belysning til at identificere pletter på sæder, støv i bunden af bilen eller fedtstof på bilens glas.

I modsætning til pandelamper med én lysstråle lyser I-Match 2 hele synsfeltet op, og man undgår derfor at dreje hovedet unødigt under arbejdet. Pandelampen er samtidig udstyret med den seneste teknologi inden for genopladelige batterier og har derfor lang driftstid.

Farvetemperaturer og sensor
I-Match 2 er udstyret med en unik såkaldt Colour Light-funktion. Dette giver mulighed for at vælge mellem to forskellige lystemperaturer, afhængig af opgaven. Typisk bruges varmt lys (4500K) til lyse overflader, mens koldt lys (6500K) bruges til mørke overflader - så er man sikker på, at alle fejl bliver identificeret, inden arbejdet påbegyndes.

Derudover har pandelampen en sensorfunktion til håndfri tænd og sluk, hvilket gør den særlig brugbar under for eksempel støvsugning og rengøring af bilkabinen, da begge hænder er fri under hele arbejdsprocessen.

Pandelampen er både støv- og vandtæt (IP65) og vejer blot 130 gram. Det ergonomiske design sikrer en komfortabel pasform, og det stærke bånd justeres nemt, melder Scangrip.

Produktserien til maling- og lakeringsindustrien består af otte forskellige lamper og er designet til alle former for maler-, inspektions-, og klargøringsarbejde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078