23948sdkhjf

LED speciallys speeder lakarbejdet op

Med helt ny teknologi kan autolakereren nu sikre en fejlfri finish under lakeringsprocessen og dermed forkorte den samlede procestid.

AFSLØRENDE Danske Scangrips serie af innovative LED arbejdslamper løser branchens behov for stor nøjagtighed ved farvegenkendelse, og giver præcis det arbejdslys, man som autolakerer har brug for til at løse de daglige opgaver med lakering, kosmetisk klargøring, polering og lakpleje.

De specielle arbejdslamper til lakeringsindustrien har en helt speciel høj CRI værdi (farvekendelses-indeks), så de er så tæt på at gengive ægte dagslys, som det overhovedet er muligt.

Som noget helt nyt giver arbejdslamperne nu mulighed for at vælge op til fem forskellige farvetemperaturer fra 2500K til 6500K.

Undgå om’ere

Typisk er det varme lys (2500K) ideelt til farvegenkendelse på lyse overflader, mens det kolde lys (6500K) er fordelagtigt at bruge på mørke overflader. Ved at udnytte hele farvetemperaturspektret kan farveforskelle mellem farveprøve og lak i højere grad identificeres, og autolakereren kan samtidig bedre vurdere, om der skal foretages yderligere justeringer i farven, inden selve lakeringen påbegyndes. Autolakereren er derfor sikker på at ramme de rigtige farver, og minimerer dermed risikoen for at skulle gøre arbejdet om igen.

Arbejdslamperne kan også benyttes indledende til at fastslå lakkens stand samt til at kontrollere, hvor jævnt de forskellige lag er blevet påført samt til alle andre former for maler-, inspektions-, og klargøringsarbejde.

Hurtige UV lamper hærder

Derudover har Scangrip også udviklet en serie af unikke håndholdte UV lamper, der kan hærde lak på bare et minut via UV-lys.

Afhængigt af en skades størrelse er forarbejdet til farvelag og klarlak en af de større og tidskrævende processer ved brug af konventionelle 2-komponent produkter. Med UV primer, der hærdes med Scangrips UV-lys, kan forarbejdet gøres på kun 3-5 minutter, og hvis der er brug for yderligere bearbejdning, inden farvelaget påføres, kan dette udføres kort tid efter, at UV hærdningen er udført. Det sikrer, at overfladen er ensartet og pæn, inden farvelag og klarlak påføres.

Alle tre UV lamper er håndholdte, hvilket gør dem mobile og praktisk anvendelige i dagligdagen. De er samtidig meget robuste og udviklet til at kunne modstå selv det mest krævende værkstedsmiljø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203