23948sdkhjf

Tysk forsikringsspecialist forstærker sig

Henrik Byrnel er ny ekstern specialist hos forsikringsselskabet CarGarantie.

FORSIKRING Siden introduktionen på det danske marked i 2017 har det tyske specialforsikringsselskab, CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie), med succes videreudviklet sine aktiviteter. En lang række forhandlere har siden hen valgt forsikrings- og kundeloyalitetsløsninger fra CarGarantie. Nu har CarGarantie Danmark indhentet forstærkning for at fortsætte den positive udvikling, idet Henrik Byrnel fremover rådgiver kontraktpartnere øst for Storebælt.

Henrik Byrnel har omfattende erfaring inden for bilbranchen.

Allerede i 90’erne importerede han biler fra Tyskland til salg i Danmark og arbejdede senere for bilforhandlere og de tilsvarende medlemsorganisationer i banksektoren.

Han har arbejdet som chef for bilfinansieringer inden for området salg og formidling af finansieringer. Erfaringer med bilforsikringer fik han fra 2009 som direktør i det svenske forsikringsagentur Mondux (i dag Gjensidige).

Senere fik han ansvaret for udvikling af kundeloyalitetsprogrammer på automobilområdet og arbejdede som salgschef hos den største Bosch Car Service-partner i Danmark, AutoCenter København, med forretningsudvikling, salgsoptimering, salg af køretøjer, leasing og finansiering. Her var han et år frem til august 2018.

23.000 partnere

Som ekstern distriktsleder hos CarGarantie er Henrik Byrnel kontaktperson for forhandlere, importører og andre kontraktpartnere. I denne kapacitet fungerer han som rådgiver og samarbejdspartner for alle CarGarantie-partnere øst for Storebælt.

Med 48 års erfaring er CarGarantie en af de førende forsikringsspecialister. Virksomheden, der nu agerer internationalt i 22 lande, tilbyder autobranchen forsikrings- og kundeloyalitetsprogrammer for brugte og nye biler samt for motorcykler, elcykler, autocampere og campingvogne. Med over 2,1 millioner indgåede forsikringsaftaler og flere end 23.000 kontraktpartnere er CarGarantie et af de mest erfarne specialforsikringsselskaber i Europa.

Selskabet styres fra Freiburg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094