23948sdkhjf

Værktøjspræmier til skills-vindere

CAC Fonden overrakte præmier til de deltagende mekanikerlærlinge i forbindelse med DM i Skills 2019. Det er andet år, CAC Fonden uddeler præmier ved DM i Skills.

SKILLS Ikke nok med, at Daniel Vinther Balsby fra Molges Biler blev kåret som bedste personvognsmekaniker ved den netop overståede DM i Skills. For hans flotte præstation modtog han fra CAC Fonden en stor værkstedsvogn med værktøj. Han modtog desuden, ligesom de øvrige deltagere, en personlig navnebroderet kuffert, indeholdende en invitation til en rejse til München for bl.a. at besøge BMW’s fabrik sammen med underviser eller mester. Deltagerne modtog desuden også et værktøjssæt for deres bedrifter.

Giveren var CAC Fonden, der bl.a. ejer Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (i daglig tale CAC) og herigennem au2parts, som for et par år siden donerede 1 mio. kroner til støtte af uddannelsen af unge personvognsmekanikere gennem et samarbejde med de tekniske skoler og Industriens Uddannelser til DM i Skills. CAC Fondens bestyrelse har vedtaget denne donation som et 3-årigt velgørende initiativ og vil også uddele legater til regionsmestrene og vinderne til DM i Skills i 2020. 

Legatoverrækkelsen fandt sted på personvognsmekanikerstanden efter udnævnelsen af vinderne, hvor venner, familie, undervisere, mestre og kollegaer var inviteret med til at overvære, at lærlingene blive hyldet for deres beundringsværdige indsats.

CAC Fonden

CAC Fonden støtter primært kunst og kultur, men Fondens bestyrelse valgte i forbindelse med Fondens 50 års jubilæum at starte en præmiering af årets dygtigste mekanikerlærlinge. Støtten består dels i en økonomisk præmiering af regionsmestrene ved et arrangement, der foregår på CAC’s domicil i Aarhus, dels præmiering på selve DM i Skills.

Til overrækkelsen fortalte Thomas Jensen, Aktieselskabet CAC’s direktør, som også sidder i Fondens bestyrelse om CAC Fonden og dens formål. Efterfølgende overrakte han præmierne til vinderne sammen med rosende ord om deres præstationer.

 - Fremtidens biler er mobile computere, hvor håndens arbejde på flotteste måde kombineres med indsigt i testere og logisk fejlsøgning. Vi får brug for dygtige unge mekanikere til at gå løs på morgendagens biler, og jeg er rigtig glad, når man ser og hører om deltagernes præstationer her i de seneste par dage, sagde Thomas Jensen i sin tale.

DM i Skills fandt sted fra torsdag d. 4. til lørdag d. 6. april i Næstved, hvor de dygtigste unge fra landets erhvervsskoler har deltaget på 60 forskellige fagområder, blandt andet personvognsmekaniker-faget. Mere end 50.000 tilskuere deltog til arrangementet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094