23948sdkhjf

Danmarks største Volvo Flagship Store åbner

Fra den 15. april udvider Via Biler sin portefølje af bilmærker med et helt nyt og topmoderne Volvo-hus i Vallensbæk.

BILSALG Det imponerende bilhus på Vallensbækvej 71 i Vallensbæk syd for København vil med sine 3500 kvadratmeter blive Danmarks største Volvo Flagship Store, når Volvo og Via Biler smelter sammen til ét i Vallensbæk. En sammensmeltning, der nu får Via Biler til at udgøre 12 bilhuse og dermed også giver dem titlen som premium bilforhandler.

Det nye Volvo-hus bliver det største af sin slags i Danmark. Et bilhus hvis fulde kvadratmeter er dedikeret til det svenske premium-bilmærke, der udmærker sig på sin prisvindende teknologi og innovation.

- Huset bliver et fullservice bilhus, hvilket betyder, at kunderne kan få opfyldt alle deres behov, når det kommer til køb og service af bil.

Samtidig vil de opleve Via Bilers hjertevarme, når personalet glædeligt viser rundt i det imponerende bilhus. Via Bilers daglige mission er at skabe langvarige forhold, og bilhuset skal være et sted, hvor kunderne har lyst til at være kunde i mange år. Samtidig mødes kunderne af det samme dygtige personale, hver gang de kommer i forretningen, lover direktør Peter Monk.

- Vi er meget stolte og ydmyge over titlen som Danmarks største Volvo Flagship Store og ved, at der ligger en stor opgave foran os, fortæller Peter Monk.

- Vi er sikre på, at vi kan løfte opgaven, for vi har sammensat et fantastisk hold af medarbejdere omkring forretningen, tilføjer han.

Gylden mulighed

Som helt ny Volvo-forhandler var det en gylden mulighed at bygge et helt nyt hus op fra grunden samt sammensætte et spritnyt team af topuddannet personale.

- For det er jo mennesker, der gør forskellen, bemærker direktør Peter Monk.

Nu som premium-forhandler

Med en portefølje på indtil nu fire mærker (Toyota, Ford, Renault og Dacia), 11 bilhuse og mere end 35 års erfaring er Via Biler mere end klar til at bære titlen som premium-bilforhandler, hvorfor samarbejdet med Volvo kommer som en længe-ønsket mulighed.

- Vi har længe haft et brændende ønske om at repræsentere Volvo som forhandler, og vi har nu fået en enestående chance med vores nye Flagship Store i Vallensbæk. Det er en fantastisk organisation og selvfølgelig nogle super biler, der bringer Via Biler med ind i premium segmentet, fortæller Peter Monk.

Godt match

Peter Monk ser Via Biler og Volvo som et godt match i kraft af deres fælles grundlæggende syn på, at det handler om mennesker.

- Volvo har altid haft kunden i fokus, hvilket man ser i deres innovative teknologier, der er lavet omkring kundens sikkerhed i bilen. For Via Biler handler det også om mennesker igennem vores daglige mission om at skabe langvarige forhold, fastslår Peter Monk.



Via Biler Volvo holder åbent hus i weekenden den 27. og 28. april, hvor man kan opleve det nye bilhus samt se de nyeste modeller fra Volvo og ældre Volvo klassikere igennem en specialudstilling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111