23948sdkhjf

Jan Lang: Der er plads til alle teknologier

Er fremtiden farlig? eBays analytiker Jan Langs data slår fast, at der er grund til optimisme.

VORES AUTOBRANCHE En af de mange talere er Jan Lang, analytiker hos eBay. Han sætter tal på fremtiden - og slår fast, at der er grund til at være optimistisk. Jan Lang siger om sit indlæg:

- Jeg kommer til at slå fast, at der i de kommende år er plads til alle teknologier og drivlinier. Og så præsenterer jeg en fremskrivning af bestanden af biler i Danmark frem til 2030, som vi har lavet. Den er yderst interessant.

- Branchen består altså, på trods af sejlivede rygter om alt muligt andet. Det er perspektivet på lang sigt, forklarer Jan Lang.

Men Vores Autobranche handler jo ikke udelukkende om salg og reparationer i fremtiden. De to dage på Gram Slot handler også om salg i morgen. Jan Lang forklarer:

- Jeg giver også et perspektiv på kort og mellemlang sigt - altså ind i de næste tre år. Her er der også positive nyheder. Jeg kommer faktisk ikke til at være ret pessimistisk i mit oplæg. Og jeg har data, der slå fast, at optimismen er realistisk.

- Jeg har således tal med fra "Sådan køber danskerne bil 2018," der slår fast at branchens troværdighed har det bedre end først antaget.

Artiklen er en del af temaet Vores Autobranche.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22