23948sdkhjf

Det bliver lettere at finde rådgivere

Erhvervsforeningen Danske Rådgivere holder stiftende generalforsamling 27. marts.

RÅDGIVNING Det bliver fremover lettere for SMV’ere at finde rådgivere. Det mener i hvert fald erhvervsforeningen Dansk Rådgivere, som sidst på måneden holder stiftende generalforsamling.

- Det er vores erfaring, at mange SMV’ere kan få stor værdi af rådgivning fra en professionel rådgiver, men firmaerne har ofte svært ved at finde frem til de rigtige rådgivere, og derfor opgiver de desværre ofte. Det er ærgerligt og det vil vi med den nye forening råde bod på, siger cand. jur. Hans-Georg Nielsen, der i opstartsfasen har påtaget sig rollen som formand for Danske Rådgivere.

Hans-Georg Nielsen var i en lang årrække aktiv i autobranchen via direktørposten for Glarmesterlauget i Danmark og Dansk Autoglas frem til 2014. Fra 2015 har han været partner i konsulentfirmaet Stratega.

- Behovet for Danske Rådgivere understreges af, at regeringen i 2018 har etableret et nyt erhvervsfremmesystem, der i høj grad går ud på, at de mindre og mellemstore virksomheder får brug for rådgivende konsulenter for at kunne følge udviklingen og stå sig godt i konkurrencen med udlandet. Over 80 procent af de danske virksomheder hører til denne gruppe, så regeringen er godt klar over, at det er en god investering at støtte til de mindre og mellemstore virksomheders køb af konsulenthjælp, udtaler Hans-Georg Nielsen.

Fælles etiske regler

Foreningens medlemmer vil arbejde under fælles etiske regler, og der lægges også op til samarbejde mellem de forskellige rådgivningsvirksomheder, så de i fællesskab kan yde den bedst mulige ydelse over for de mindre og mellemstore virksomheder.

Der vil være alle former for konsulentbistand, der har værdi for den enkelte SMV’er, for eksempel traditionel og digital markedsføring, import/eksport rådgivning, regnskabs- og juridisk rådgivning, generationsskifte, køb og salg af virksomheder, teknisk rådgivning inden for alle typer af brancher, it-rådgivning og mange flere specialområder.

27. marts på Islands Brygge

Der holdes stiftende generalforsamling onsdag den 27. marts kl. 17 i Håndværkets Hus hos SMS Danmark på Islands Brygge i København.

Dagsorden, udkast til vedtægter og etiske regler findes på www.danskerådgivere.dk

I forbindelse med generalforsamlingen vil en repræsentant fra Dansk Erhvervsfremmebestyrelses Sekretariat i Silkeborg holde foredrag om det nye erhvervsfremmesystem.

Foreningens foreløbige bestyrelse

Hans-Georg Nielsen, Stratega I/S
Anders Fisker, Fisker & Partners
Niels Nielsen, Nielsen Consult ApS
John Milton, Dansk Karosseri Teknik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141