23948sdkhjf

Årbog spækket med retro

Retro-Revyen 2019 - en ny årbog med prisdata på over 2.000 biler og kærligheden til klassikere og youngtimere i højsædet.

ÅRBOG Ældre biler giver associationer. En - i andres øjne - ligegyldig Fiat 127 kan pludselig være de fire hjul og jammerlige plademetal, der giver dig en varm følelse, fordi der er minder forbundet. Bag rattet af en gammel bil føles hver en kilometer - på godt og ondt.

Man kører en klassiker udelukkende, fordi man har lyst til at køre - ikke fordi man har brug for transporten.

Retro-Revyen er en ny årbog skrevet af Bilmagasinets motorjournalist Frederik T. Frey. Bogen er stykket sammen af fantastiske billeder med tilhørende tekst, hvor der imellem beretningerne og nyskrevne "værd at vide"-bokse om de enkelte stjerne-køretøjer også er temaartikler om emner, der rører sig inden for klassikerverden, som restaurering, vedligeholdelse og livsstil.

Årbogen tilbyder også et omfattende katalog af aktuelle priser på over 2.000 biler fra fortiden. Og ligesom da bilerne i årbogen var nye, skal du finde vej ned på tanken, i kiosken eller til en anden blad- og bogpusher for at købe Retro-Revyen 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094