23948sdkhjf

Bilsælger snød sig til Tesla - idømt fængsel

Bilsælger fra Holstebro dømt et års fængsel for groft bedrageri for svindel med køb af bil.

BEDRAGERI En 28-årige bilsælger købte i november 2015 købte en Tesla S 85D hos Beka Auto A/S i Sønderborg. Købet var dog gennemført med forfalskede lønsedler, årsopgørelser og kørekort. Bilen kostede cirka 850.000 kroner, men den dømte betalte aldrig sine afdrag på små 10.000 kroner om måneden. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Retten i Sønderborg idømt manden et års fængsel for særlig groft bedrageri og dokumentfalsk. Han skal kun afsone de tre måneder i fængsel, mens de resterende ni måneder blev gjort betinget med en prøvetid på et år.

- Jeg skyldte penge i forbindelse med opstart af firma. Jeg følte mig presset til at gøre det her for at skaffe nogle penge, forklarede manden i retten. Det stod klart, at det ikke var et pengeinstitut, der havde ydet manden et lån og presset ham for at betale. Han forklarede, at det var de samme folk på det alternative lånemarked, der foreslog, at han købte denne Tesla. Den skulle han så aflevere til dem.

Den dømte havde i 2015 et firma i Silkeborg, hvor han solgte biler. Firmaet lukkede i 2016, hvorefter manden flyttede til Farum, men er siden flyttet til Holstebro, hvor han i dag er salgschef hos en bilforhandler, skriver avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078