23948sdkhjf

Senest om Tom, Jan og Christina

TOM Flere af de store danskere har været ude af vise Dannebrog senest. Bedst gik det for Tom Kristensen, der lige ville lege med igen. Tom K. kørte igen igen med i showløbet ROC, som han vandt.

JAN

Der var linet op og i den grad linet op til stor succes i 24-timersløbet på Daytona; Jan M. var hurtigst i testen op til løbet. Men da vi så nåede til alvoren... Magnussen, Antonio Garcia og Mike Rockenfeller dominerede ellers løbet, da tekniske problemer i løbet af natten sendte Corvette-trioen ud af kampen om det prestigefulde trofæ. Historisk dårligt vejr udløste rødt flag og afbrød løbet før tid.

CHRISTINA Christina Nielsen var også på Daytona. Og han var med i kampen om et topresultat i 24-timersløbet, da et garagebesøg få timer før løbets afslutning kostede tid og placeringer. Sammen med sine tre kvindelige teamkammerater i Meyer Shank Racing sluttede danskeren på en 13.-plads i GTD-klassen.