23948sdkhjf

Om BMW’s fremtidskig på CES er selvkørende?

At de fleste biler på CES er selvkørende, er tæt på en selvfølge. På BMW’s stand på verdens største it-messe går visionerne langt videre.

CES Jo, der er også bilfabrikanter på CES i Las Vegas. Set gennem bilbranchens briller er netop dét, det interessante – at dette it-show er blevet det måske vigtigste også for den professionelle bilverden. En af bilfabrikkerne i Las Vegas, USA er fra München, Tyskland; BMW.

Omdrejningspunktet for tyskerne er BMW Vision iNEXT. Konceptbilen, som viser den futuristiske, elektriske og selvkørende (selvfølgelig er den selvkørende) bil med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Vision iNEXT viser også interiøret ”My Favorite Space” med harmoniske og naturlige overflader. Kabinen tilbyder både afslapning, interaktion, underholdning eller koncentration, hvis dette ønskes. Det er det nye yndlingssted, hvor man kan bruge tiden i bilen effektivt – hvad enten det er at arbejde, slappe af eller blive underholdt – samtidig med, at man kommer fra A til B.Og her står visionerne og nyhederne i kø: Den personlige assistent er en digital ekspert, som udgør det centrale element for interaktionen mellem føreren, bilen og den digitale verden. BMW Intelligent Personal Assistant ved alt om BMW, kan kontrollere funktioner i bilen og lære føreren, hvordan man får det optimale ud af køreoplevelsen, og er i det hele taget en hjælp på rejsen.

Om BMW’s stand på CES

BMW Group har haft en visionær tilgang til udformningen af standen på CES. Fokus er på at skabe en afslappet helhedsoplevelse, der formidler ideen om individuel mobilitet og forbedret livskvalitet.

BMW Intelligent Personal Assistant hilser de besøgende velkomne, så snart de kommer til standen og styrer dem gennem det have-lignende indgangsområde ind i hjertet af udstillingen. Indgangen er, med dens arkadiske landskab med stier, lyd-brusere og lys med til at tiltrække opmærksomhed, og er en unik oplevelse i sig selv.

Produktionen af BMW Vision iNEXT starter i 2021. De besøgende på messen har dog mulighed for en første ”Virtual Drive”, hvor en sofistikeret ”Mixed Reality”-oplevelse sikrer, at man for allerførste gang har mulighed for virtuelt at opleve en realistisk autonom kørselssituation. Dette giver et svar på spørgsmålet: ”Hvordan ser biler ud, når de ikke længere behøver at blive kørt af en person, men stadig kan blive det?”.

  • Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas har åbent fra den 8.-11. januar 2019.

     

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094