23948sdkhjf

Tesla 3 kan bestilles – her er priserne

Elbilspecialisten åbner nu op for salg af den hypede Model 3 i Danmark. Samtidig offentliggøres de danske priser.

ELBIL Over de kommende dage vil Tesla invitere Model 3 reservationsholdere i Danmark til at konvertere deres reservation til en ordre på en af de to topmodeller - Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk og Model 3 Performance.
Levering i Europa vil starte i februar og blive prioriteret ud fra reservationsdato, leveringssted og konfiguration.

Prisen for de to topmodeller, Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk starter fra 464.724 DKK og Model 3 Performance starter fra 576.044 DKK.

- Folkemodellen, Model 3, er en vigtig milepæl for Tesla, vores mål om at gøre elbiler tilgængelige for alle og dermed accelerationen til bæredygtig energi, skriver Tesla i en pressemeddelelse. Videre hedder det:

- Model 3 kombinerer branchens førende drivlinjeeffektivitet, aerodynamik og karosseriteknologi for at levere den bedste rækkevidde sammenlignet med andre elbiler. Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk har en WLTP-rækkevidde på op til 544 km. Teknologien bag drivlinjen i Model 3 er designet med henblik på den største udholdenhed, en teknologi som allerede er bevist ved de mere end 15 milliarder elektriske kilometer, som vores nuværende flåde har kørt.

Høj Sikkerhed
Model 3 opnåede for nylig - blandt alle biler nogensinde testet af U.S National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) - den mindste sandsynlighed for personskade og er designet til at være den sikreste bil i sin klasse. Hver bil kommer med aktive sikkerhedsfunktioner som standard, inklusive automatisk nødbremsning og for- og sidekollisionsadvarsel.

Model 3 vil ligesom andre modeller fortsat modtage gratis over-the-air softwareopdateringer, som tilføjer og forbedrer funktioner over tid. Premium Connectivity er inkluderet som standard i et år og omfatter kort med satellitvisning og trafikvisualisering i realtid, Spotify og opdateringer via Wi-Fi og mobilnetværk.

Fem farver
Model 3 kan fås i fem farvemuligheder med sort lakering som standard. Metallakeringer som Midnight Silver og Deep Blue samt Perlemorshvid og Rød multicoat kan tilvælges.

Model 3 kommer som standard med 18” Aero hjul og 19” Sport hjul som tilvalg. 20” Performance hjul kommer som standard på Model 3 Performance.
Bilen kommer som standard med sort eller hvid Premium-interiørpakke. Denne inkluderer opvarmning af alle sæder, 12-vejs el-justerbare forsæder, centerkonsol med skjult opbevaringsplads, 4 USB porte til enheder og to ladestationer til smartphones. Premium lydsystemet inkluderer 14 surround højtalere og 1 subwoofer. Model 3 kommer desuden med automatisk nedblændende, elektrisk foldbare og opvarmede sidespejle.

Et voksende ladenetværk
Alle Model 3 kunder vil have adgang til vores globale Supercharger netværk med betaling efter forbrug. Netværket, som er reserveret eksklusivt til Tesla-ejere, tæller i dag mere end 3600 Superchargers fordelt på 430 Supercharger stationer i Europa og er fortsat stigende.

I Europa kommer Model 3 med indbygget CCS ladeport, hvilket gør bilen kompatibel med tredjeparts ladenetværk.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11