23948sdkhjf

Ny Audi-SUV møder coupé

Ny Audi Q8 med i første omgang én motor, tæt ved 300 hk’s diesel. Den mest sofistikerede Audi-SUV i lidt tid - det varer indtil e-tron kommer.

AUDI Ny Audi Q8 - hvordan kan den model fra Audi hurtigt beskrives? Her møder SUV en coupé. Størrelsen siger lidt sig selv. Q8 er en stor, rummelig SUV med masser af plads. Indstigningshøjden er skøn - man stiger lige ind i den, i stedet for at gå ned.

Pladsen i kabinen er fortrinlig. God plads på bagsædet og et stort dejligt bagagerum. Altså masser af plads til hele den pukkelrykkede familie.

Og hvor kommer så coupé-trækkene ind? Jo, det gør de i de rammefri ruder, som man fornemmer ved, at de selv skubber sig på plads, når dørene lukkes. Og designet fra midten af bilen og ned til bagklappen går ned i en spids. Så alt i alt: Audi Q8 er en lidt højbenet coupé.

Audi Q8 - helt kort

Type: 5-personers kæmpe-SUV. 

Design: Firehjulstræk. 

Motor: 3,0 V6. 

Effekt: 286 hk. 

Forbrug: 15,2 km/l. 

Pris: 1.295.012 kr. Det nye lygtedesign med den lange linje i bagklappen og diodebaglygterne, som går igen hos mange af de andre nye Audier, laver et fantastisk lysshow, når strømmen sættes til og fra. Så pompøst, at man nærmest føler sig tilbage på The Strip i Las Vegas.

Den nye Q8 er storebror til Q7, og selvom man egentlig ikke skulle tro det, så er der faktisk en anelse mindre plads end i Q7´eren grundet den coupé-lignede form. Men det er altså kun centimeter, vi taler om.

Q8´eren er blevet storebror i SUV-familien med fire ringe, fordi den er kongen af Q-klassen, og den har en anden udstråling end de andre søskende i flokken. Den er lige en tand mere sofistikeret og elegant at se på.

I første omgang kommer den nye maxi-SUV med en enkelt dieselmotor med 286 hk, som sikrer bilen et forbrugstal på 15,2 kml/l.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095