23948sdkhjf

Bilforhandler på Amager er lukket

Brugtbilforhandleren Amager Billand taget under konkurs.

BILSALG Sø- og Handelsrettens skifteret har per 1. november taget Amager Billand A/S, Englandsvej 51, under konkursbehandling på grundlag af en begæring modtaget den 24. september.

Ejeren er Saqib Mustafa.

Sidste regnskab - 2016/17 - endte med et underskud på 1,6 millioner kroner, ifølge cvr.dk.

Ifølge firmaets hjemmeside, som nu er offline, har Amager Billand beskæftiget op til 25 medarbejdere og specialiseret sig i at levere nyere brugte biler til såvel private som erhvervslivet - særligt mærkerne Mercedes, BMW og Audi.

"Amager Billand A/S bevæger sig inden for en niche af sjove, spændende og eksklusive biler", lyder det videre.

Forhandleren oplyser også, at man de seneste år har investeret kraftigt i moderne værkstedsfaciliteter, såsom pladeværksted, serviceværksted, klargøringscenter, dækcenter og reservedelslager.

Ifølge både Trustpilot og firmaets egen Facebook-side er der stribevis af meget negative kundeanmeldelser.

Kurator og krav

Som kurator er udpeget advokat Boris K. Frederiksen, København.

Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt over for Sø- og Handelsrettens skifteret i København inden tre uger.

Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til, inden fire uger efter rettens bekendtgørelse til boets kurator, at anmelde sit krav opgjort pr. konkursdagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.375