23948sdkhjf

Turbo på Nissens

Automechanika: Nyheder fra den danske kølings- og AC-pioner.

KØLING Danske Nissens var atter udstiller på Automechanika i Frankfurt - denne gang med en stand på 162 kvadratmeter, bemandet af primært 45-50 sælgere fra hele verden.

- Det er en super-mulighed for at vise nyheder. Og jeg synes, at kvaliteten af de besøgende i Frankfurt er stigende, siger Klavs T. Pedersen, direktør for Nissens Automotive.

Efter Frankfurt går Nissens messe-indsats videre til Las Vegas sidst i oktober og Shanghai sidst i november. Ligesom Nissens deltager på en lang række hus-messer verden over.

- Betydningen af de personlige relationer, som plejes på disse messer, er jo ikke blevet mindre med årene, tilføjer han.

Turbo og EGR

I Frankfurt kunne Nissens blandt andet vise det nye program inden for turboer, EGR-ventiler og ekspansionstanke.

Nissens blev etableret helt tilbage i 1921. Virksomheden har startet en ny produktkategori ”Efficiency & Emissions”, og her har Nissens ansat ingeniører, der til sammen har 75 års erfaring fra OE virksomheder inden for området.

Virksomheden har i foråret oprettet et teknologicenter i Darmstadt - for at være tæt på bilindustrien og for at kunne tiltrække den rette, kvalificerede arbejdskraft.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094