23948sdkhjf

Hvor ser du elegant ud, Michelle!

Michelle Gatting er DTC-feltets klart bedste til at møve sig ind i bilen. Fortæl os, hvordan man gør - for du er jo rigtigt god til det!

MOTORSPORT Nej, nu skal vi nok lade være at drille; du ser rent faktisk elegant ud, når du kravler ind i en DTC-racer. Altså så elegant som den salgs nu kan komme til. Men Michelle - hvordan gør du det rent faktisk?

- Ja, ja - det er godt med dig. Men lad mig sige, at den bil, jeg kravler ind i på billederne, jo er Jan Magnussens - der skulle passe sit job hos Corvette, da jeg lånte den til CHGP.

- Og Jans bil er nu rent faktisk nemmere - og dermed mere elegant - at kravle ind i, end den jeg kørt i sidste år. Forklaringen er, at Jans racer faktisk har en lille dør, man kan åbne, mens min fra sidste år kun have et lille vindue.

- Men man vænner sig til dig. Men i starten troede jeg aldrig, at veg ville kunne få min røv ind igennem det lille vindue. Men så snart man lige finder den rigtige teknik, er det faktisk meget enkelt. Som du jo kan se på billederne.

- Men ind gennem et vindue er efterhånden noget gammeldags. Næsten alle racerbiler i dag er efterhånden med en eller anden form for en dør.

Michelle Gatting fik i øvrigt godt med fart på den lånte racerbil. Feltets mest elegante til at kravle ind blev nummer fire. Løbet blev vundet af Dennis Lind.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141