23948sdkhjf

Magnussen bliver nummer 14 og 12 i første træninger

Racerkøreren Kevin Magnussen var plantet i midterfeltet under fredagens to træninger på Silverstone-banen.

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) satte fredag først 14. og derefter 12.-bedste tid i de to første træninger forud for weekendens Formel 1-løb på Silverstone-banen i Storbritannien.

I fredagens anden træning klokkede Magnussen tiden 1 minut og 29,617 sekunder. Det var lidt over to sekunder langsommere end Sebastian Vettel (Ferrari), som var hurtigst.

Magnussen blev efter første træning kaldt til samtale hos dommerne for at forklare en batalje med McLarens Fernando Alonso.

Spanieren anklagede danskeren for at forsøge at køre ind i ham. Episoden fik dog ikke konsekvenser for Magnussen.

Haas-kollegaen Romain Grosjean var kun med i den første træning. Her lå franskmanden fint til, før han kørte af banen og over radioen konstaterede, at bilen var "totalsmadret".

Men Grosjeans tid på 1 minut og 29,352 sekunder stod dog ved magt, og det var syvendehurtigste tid i den første træning.

Lewis Hamilton (Mercedes) var hurtigste kører i første træning foran teamkammerat Valtteri Bottas og Vettel.

Magnussen ligger på syvendepladsen sammenlagt med 37 point i VM-stillingen. Dermed er han den såkaldte "best of the rest" lige bag de seks topkørere fra Mercedes, Ferrari og Red Bull.

Han har dermed allerede overgået sin pointtotal fra sidste sæson, hvor han skrabede 19 point sammen i VM-regnskabet.

I den forgangne weekend sluttede 25-årige Magnussen på femtepladsen i sæsonens niende grandprix i Østrig. Det var hans anden femteplads i sæsonen.

Også Grosjean leverede en god præstation i Østrig med en fjerdeplads, og det bragte det amerikanske Haas-team op på femtepladsen i konstruktørernes VM-stilling.

Lørdag køres den tredje træning og derefter kvalifikationen.

/ritzau/

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125