23948sdkhjf

Sommertid er tid til nytænkning

SOMMERLEDER Vores chefredaktør ønsker god sommer - og løfter sløret for noget af en nyhed på den anden side af ferien.

LEDER SÅ ER DET LIGE før - du skal ikke ekspedere én bremseskive mere, der skal ikke sælges én bil mere, du skal ikke så meget som skifte en forlygtepære på en kundebil. Det er sommerferie. Bilsommerferie.

SÅ ER DET OM at pudse lakken // Ud og plukke ribs og brune sine lår // Knække anemoner med nakken // Ud og promenere det høje sommerhår (tak for lån af ord, Shubidua.) Men når du nu er færdig med det - hvad skal sommeren så stå på?

DENNE SPECIAL-UDGAVE AF Motor-magasinet med undertitlen Sommermagasinet har vi fyldt op med forslag til en fed sommer på fire hjul. Vores forslag er mange, f.eks.: Se et brølende motorløb med gamle biler. Tag på Ferrari-jagt en lørdag. Tag dig et par omgange på en racerbane. Eller oplev Danmarks fedeste samling af biler. Det er sådan denne avis, Sommer-magasinet spiller op.

MEN NÅR DU ER færdig med det absolut loose sommerliv, og du begynder at tænke job, fag og forretning igen, fortsætter vores jagt på nye idéer og nye tanker. Vi mener, at klassiske biler er et, måske for nogle, overraskende stort kommende forretningsområde. Derfor handler flere af artiklerne i avisen her om netop klassiske biler som forretning - ikke bare videresalg af en Porsche 911 eller en BMW 3’er, men også den verden af reservedele og specialdele samt reparationer, der følger lige i slipstrømmen af de gode, gamle.

DET SENESTE HALVE år har vi stillet skarpt på problemet lærlinge-manglen. Vi har konstateret problemet og har publiceret artikler med forskellige bud på, hvordan man kan få flere unge ind i mekanikerfaget. Og apropos nye idéer: Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har faktisk fået nye idéer til at løse lærlinge-krisen. I et interview, der runder artiklen-serien af, løfter hun noget af sløret for en plan, hun vil fremlægge til efteråret.

NU VI TALER manglen på lærlinge til alle værkstederne. Nye medarbejdere til vores branche kan dybest set komme fra alle mulige kanter. Vi har en historie, du med garanti aldrig ville tro på, hvis den altså ikke stod i avisen! En mekaniker, der har læst videre fra et akademisk fag for nu at være automekaniker.

OG I ØVRIGT glæder jeg mig til, at vi ses igen på den anden side af sommerferien. Næste nummer af Motor-magasinet udkommer den 10. august. Glæd dig i den grad til netop den udgave af avisen: Du vil se, at også vi på redaktionen har haft tid til at tænke nye tanker. Vi kører nytænkningen under titlen: Mere indhold - mere viden - forstå flere sammenhænge.

SE DET NYE Motor-magasinet på den anden side af sommeren.


Indtil da

Armen i karmen!


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11