23948sdkhjf

Autoplus støtter rally i 2018

Auto-G har indgået samarbejde med DASU om at være navnesponsor med sin værkstedskæde for Autoplus Dansk Super Rally.

SYNLIGHED Der skal mere fokus på rally. Og de frie autogrossister under Auto-G ser det som en kærkommen lejlighed til både at promovere rally og Autoplus værkstedskæden overfor såvel bilejere som værkstederne i Danmark ved at være blevet navnesponsor på det, der i år hedder Autoplus Dansk Super Rally 2018.

- Rally har et stykke tid været sat lidt i skyggen af banesporten. Der er rigtig mange frivillige tilknyttet rallysporten, og mange i autobranchen kører og skruer i rallybiler. Så vi har set det som en oplagt mulighed at højne rallysporten, og samtidig promovere Autoplus, ved at byde ind som navnesponsor, siger tovholder Bo Damkjær, daglig leder gennem 20 år i Vestsjællands Autodele i Auto-G fællesskabet af grossister i Danmark.

Tidligere har Auto-G været navnesponsor for DTC. Og ellers er det de 44 individuelle afdelinger i Auto-G samarbejdet, der hver især har sponsoreret lokale kørere. Hos Vestsjællands Autodele sponsorerer man eksempelvis pt. rallykøreren Kenneth Petersen i Liqui Moly-dekoreret BMW M3.

Det nye sponsorat er det første med rally i Auto-G sammenhæng, der gerne skal munde ud i maksimal markedsføring af Autoplus værkstedskæden.

Autoplus vil, i samarbejde med Auto-G, lave forskellige kundeevents i forbindelse med Autoplus Dansk Super Rally.

- Det har været et afgørende punkt for Autoplus, i samarbejdet med DASU, at kunne være med til at støtte Dansk Rally sport bredt, med navne sponsoratet Autoplus Dansk Super Rally, siger Bo Damkjær. Han fortæller, at der er option på at forlænge DASU-samarbejdet som sponsor.

Med hensyn til marketing går en del af sponsorkronerne til tv, ligesom der naturligvis skal benyttes flag, bannere og klistermærker på bilerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14