23948sdkhjf

Nordjysk bilpleje opkøb

Dit BilplejeCenter i Aalborg bliver en del af Byens Bilpleje.

EKSPANSION Byens Bilpleje har indgået en aftale med Henrik Rasmussen, der har opbygget Dit Bilplejecenter i Aalborg til en succesrig forretning på blot syv år.

Henrik Rasmussen har takket ja til at blive regional partner for Byens Bilpleje, og dermed bliver hans forretning indsluset som en del af Byens Bilpleje koncernen.

- Egentlig havde jeg forestillet mig, at jeg skulle fortsætte forretningen for mig selv, men jo mere jeg tænkte over det, jo mere gav tilbuddet fra Byens Bilpleje god mening. Nu er jeg ikke i tvivl om, at jeg har truffet det rigtige valg. Både for mig, men bestemt også for mine syv ansatte, som alle flytter med i den nye form, siger Henrik Rasmussen og fortsætter:

- Dennis og Morten fra Byens Bilpleje kommer med nogle helt andre finansielle muskler, og de vil gerne fremad. Det giver fantastisk gode muligheder for at vokse her i det nordjyske, og det passer mit temperament rigtig godt.

Dit BilplejeCenter klargør over 3000 enheder året og fortsætter uforandret. Henrik Rasmussen fortsætter som direktør, men kommer i højere grad til at fokusere på at gøre regionen endnu større i sin rolle som regional partner.

- Vi er meget glade for, at vi fik Henrik overtalt til at blive en del af Byens Bilpleje. Vi er virkelig imponerede over, at det er lykkedes ham at bygge så god en forretning op på så kort tid. Det giver os en rigtig god platform i Nordjylland at ekspandere videre fra, siger adm. direktør for Byens Bilpleje, Dennis Odgaard, som byder både Henrik og de ansatte hos Dit BilplejeCenter et stort velkommen til Byens Bilpleje koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062