23948sdkhjf

Guldnålen gik til Ishøj-værksted

Dinitrol Center Ishøj scorer 0 fejl i hele 2017 af Teknologisk Institut og får Dinitrol guldnål efter 20 års samarbejde.

HÆDER Dinitrol Center Ishøj har haft et fint 2017. Det sydkøbenhavnske rustbeskyttelsescenter scorer således nul fejl i hele 2017 af Teknologisk Institut og får Dinitrol guldnål efter 20 års samarbejde.

Teknologisk Institut står for Danmarks skrappeste kontrolordning, og den er alle Dinitrol centrene underlagt. Kontrolordningen skal sikre en høj og ensartet kvalitet af det udførte rustbeskyttelsesarbejde.

Centerets ejer, Jimmy Baltzersen, er yderst tilfreds med resultatet og roser sine ansatte. Han har ejet Dinitrol Center Ishøj i 20 år.

Jimmy Baltzersen fortæller at, han selv og hans ansatte altid har gået ekstremt meget op i at sikre kvaliteten og omhyggeligheden i deres arbejde, således at deres kunder altid får den bedst mulige behandling og mest værdi for deres penge.

Det har været med til, at sikre at Dinitrol Center Ishøj har haft succes gennem 20 år som Dinitrol Center.

Hårde krav til rustbeskyttelse

Da forbrugerne ikke selv har mulighed for at kontrollere det udførte rustbeskyttelsesarbejde på deres bil, er det meget vigtigt, at det er ekstremt hårde krav der stilles til rustbeskyttelsen. Det er til bilejernes fordel og dermed også til det enkelte centers fordel, siger lederen af Teknologisk Instituts kontrolordning, Jan Helbo, ifølge en pressemeddelelse fra Dinitrol.

Med en gennemsnitlig luftfugtighed på 85 procent året rundt, hører det danske klima til blandt verdens mest korrosive, hvilket betyder, at der er fugtigt i bilens karrosseri stort set året rundt. Det udsætter bilerne i Danmark for rustangreb allerede i bilens første leveår.

Både Teknologisk Institut, FDM og Dinitrol anbefaler rustbeskyttelse fra ny samt genbehandling cirka hvert 2. år.

Behandling mod dæk- og vejstøj

Mange nye biler byder i dag på et fint vejgreb fra brede dæk og en kabine, der er rigtig godt isoleret mod vind- og motorstøj. Men brede dæk transporterer i højere grad støj op fra vejbelægningen, og hjulkasser og reservehjulsbrønd virker som højttalere, der transporterer støjen ind i kabinen. Så støj fra dæk og vej kommer i højere grad til udtryk i nyere biler og kan give store komfort gener, oplyser Dinitrol.

Selskabet har derfor lanceret lyddæmpning, som er et produkt, sprøjteteknikerne påfører på de dele af bilen, hvor støjen opstår.

Med en Dinitrol Lyddæmpning investerer man derfor i komfort og en øget køreglæde, lover Dinitrol.

Åbent hus med rusttjek

For at fejre det flotte resultat for året 2017 holder Dinitrol Center Ishøj åbent hus den 17. og 18. marts, hvor kunderne kan komme ind og få et gratis rusttjek af deres bil samt 20 procent rabat på en kvalitets rustbeskyttelse.

Centret åbner dørene kl. 10-15 begge dage, hvor der vil være konkurrencer og lidt godt til ganen for alle besøgende.

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse - siden 1947, og er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling med centre fordelt over hele landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094