23948sdkhjf

Kevin næsthurtigst i F1-test

Kevin Magnussen satte næstbedste tid i Formel 1-testen i Barcelona. Det tegner utroligt godt for Young Gun Kevin.

FORMEL 1 Kevin Magnussen har i den grad bevist, at Formel 1 kan blive en turn-around. Formel 1-testen i Barcelona viser det på alle måder.

Danskeren satte den næstbedste tid ud af de i alt 13 kørere, som var ude på Circuit de Catalunya-banen i test-sessionen inden sæsonstarten.

Da han var hurtigst, brugte han 1 minut og 18,360 sekunder på at køre banen rundt. Kun Ferraris Sebastian Vettel var bedre med en kanontid på 1 minut og 17,182 sekunder.

På tværs af de syv første testdage i sæsonen har kun Vettel med ovennævnte tid samt Red Bull-køreren Daniel Ricciardo sat en hurtigere tid end danskeren. Det viser en opgørelse, som Sky Sports har lavet.

Kevin Magnussen kørte tilmed på supersoft-dæk, da han satte sin hurtigste tid. Vettel og Ricciardos tider er blevet sat med hypersoft-dæk, som er blødere og sædvanligvis giver hurtigere omgangstider.

Foruden Magnussens gode resultat i torsdagens test vil man formentlig i Haas-lejren glæde sig lige så meget over, at danskeren tilbagelagde 153 omgange, hvor han kunne samle værdifuld data ind til sit hold.

Fire kørere nåede flere omgange end danskeren torsdag.

I sidste uge var testene i Barcelona påvirket af sne og usædvanligt kolde temperaturer i Formel 1-sammenhæng. Torsdag var temperaturen i størstedelen af testen over ti plusgrader.

Sæsonens første Formel 1-grandprix bliver kørt 25. marts i Melbourne.

Artiklen er illustreret af Peter Nygaards billede af Kevin, der vandt prisen som Årets Motorsportsbillede. Kevin i sin Haas 2017.

/ritzau/

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156