23948sdkhjf

Auto-gigant kigger på fremtiden

Tendenser i bilindustrien ændrer sig på engrosdistribution og værkstedernes daglige arbejde.

EFTERMARKEDET Den 15. januar blev Innovision 2018 afholdt for amerikanske og internationale eftermarkedsaktører i Ihringen i Tyskland, og her hjalp lygte- og elektronikeksperten Hella og specialisten i diagnoseudstyr Hella Gutmann Solutions deres handelspartnere med at blive klar til de nye teknologier.

Eksperter fra de to virksomheder informerede de 800 handelspartnere fra 24 lande om morgendagens teknologier - både i form af præsentationer og en udstilling om forskellige emner, såsom lygter, førerassistentsystemer og diagnoseløsninger.

Alexander Bäppler, der er ansvarlig for Hellas salg til eftermarkedet i Central- og Nordeuropa, og Jürgen Hofmann, der er salgschef for de tysktalende markeder hos Hella Gutmann Solutions, gjorde opmærksom på, hvor vigtigt det er, at der er et samspil mellem viden om originaludstyr og målrettet diagnoseudstyr på det uafhængige eftermarked.

Et godt eksempel på dette samspil er de næsten 15 millioner Hella-radarsensorer, der til dato er monteret på biler verden over, og de tilhørende diagnose- og kalibreringssystemer fra Hella Gutmann Solutions.

Aktuelle tendenser

Førerassistentsystemer, digitalisering og opkobling, effektivitet og elektronisk mobilitet samt individualisering er nogle af de aktuelle tendenser i bilindustrien.

- Disse udviklinger giver også nogle udfordringer for værksteder og eftermarkedspartnere, eftersom køretøjerne bliver mere og mere komplicerede. Dermed bliver en "Workshop 4.0"-løsning endnu vigtigere, sagde Dr. Andreas Habeck, der er chef for produkter til det uafhængige eftermarked samt værksteder hos Hella.

- Som værkstedernes handelspartner og samarbejdspartner følger vi konstant udviklingen med vores kunder, og vi udvider hele tiden de tjenester, vi tilbyder, så de følger med tiden, tilføjede han.

Ny tester

En af løsningerne på de aktuelle udfordringer kom fra Hella Gutmann Solutions, der havde verdenspremiere på den nye tester mega macs 77, der efterfølger modellen mega macs 66.

Mega macs 77 er skabt med den nyeste hardware, der bygger på og forbedrer de kendte funktioner fra mega macs 66, såsom reparationskonceptet i realtid. Allerede på lanceringstidspunktet blev der præsenteret nogle helt nye funktioner, såsom automatiske sekvenser i forbindelse med elektriske målinger.

Værksteder og handelspartnere kan finde flere svar ved et besøg hos Hellas nyoprettede tekniske uddannelsescenter, Hella Academy. Her har man valgt at samle nye og afprøvede kurser, seminarer og specialistpræsentationer om diagnosticering af køretøjets systemer under ét tag.

Desuden afholdes der lokale arrangementer i Tyskland, hvor der fokuseres på områder såsom lygter, elektronik, varmestyring, klimaanlæg og bremser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094