23948sdkhjf

Lim baseret på hybridteknologi

Henkel introducerer Loctite universel strukturlim og en stribe andre nyheder.

KLÆBENDE Henkel har introduceret Loctite universel strukturlim. Det er en innovativ lim drevet frem af en patenteret hybridteknologi, der kombinerer de vigtigste egenskaber fra struktur-, hurtig- og epoxylim inden for bindestyrke, hastighed og holdbarhed. Denne kraftfulde kombination giver forbedret ydeevne på en lang række underlag og alsidigheden til at løse en lang række reparations-, design- og samlingsudfordringer, oplyser Henkel.

Vedligeholdelse og reparation

Loctite universel strukturlim byder på ydeevne og alsidighed og udvider ifølge Henkel mulighederne fra traditionel lim. Disse innovative hybrider giver løsninger til fagfolk, der søger hurtig, holdbar og generel reparation af en række forskellige underlag og i alle typer driftsforhold.

Vedligeholdelsesindustrien er under konstant pres for at optimere effektiviteten, reducere omkostningerne og kigge efter nye løsninger, der holder fabrikker kørende jævnt og sikkert. Loctite universel strukturlim er designet til at gå videre end konventionelle tilgange og hjælpe med at løse de mest udfordrende reparationssituationer.   

HY 4070

Loctite HY 4070 reparationslim tilbyder ultrahurtig fiksering med høj styrke, optimal udfyldning af sprækker og god temperatur-, fugt- og kemikaliebestandighed. Loctite HY 4070 er designet til en række forskellige underlag, herunder metaller, det meste plast og gummi. Den er et essentiel i enhver værktøjskasse til vedligeholdelse, mener Henkel.

Produktet er tilgængeligt i en 10 ml færdigpakning.

HY 4060 GY

Loctite HY 4060 GY reparationslim er en 5-minutters generel universallim, der kan bearbejdes og fungerer på tværs af en bred vifte af underlag, herunder plast. Det giver langvarig holdbarhed med høj ydeevne, hurtig fiksering, optimal hærdning ved lave temperaturer og øget sikkerhed.

Produktet er tilgængeligt i færdigpakning med 25 ml patron.

Design og OEM

Loctite HY 4090 og Loctite HY 4080 GY universelle strukturlime er designet til at levere optimal ydeevne på flere underlag, med alt fra ekstreme temperaturer til kraftige vibrationer. De udvider evnerne fra traditionelle lime betragteligt og tilbyder alsidige løsninger til udfordrende anvendelser, lover Henkel.

Disse innovative lime skaber muligheder for ingeniører, der søger måder at forbedre montering på, strømline produktion eller binde materialer i anvendelser med vanskelige krav. Loctite HY 4090 og Loctite 4080 GY universelle strukturlime er designet til at nå ud over konventionelle tilgange og hjælpe med at overvinde dyre udfordringer.

HY 4090

Loctite HY 4090 tilbyder hurtig fiksering, alsidighed på mange forskellige underlag, optimal holdbarhed og øget sikkerhed. Dens velafbalancerede egenskaber gør den ideel til en bred vifte af anvendelser, herunder limning af skilte, tætning og limning af LED-armaturer og højttaleranvendelser. Loctite HY 4090 har god fugt-, temperatur- og kemikaliebestandighed, er modstandsdygtig over for slag og vibrationer og kan bruges til anvendelse ved kolde temperaturer.

Dette produkt fås i 50 ml sprøjter og i 400 ml patroner.

HY 4080 GY

Loctite HY 4080 GY er en ny stærk, hårdfør lim med god modstandsdygtighed over for slag, vibrationer og stød, samt øget sikkerhed. Loctite HY 4080 GY er designet til brug i en bred vifte af industrielle anvendelser, og giver langvarige og holdbare binding på alt fra metaller til plast. Den har lav lugtafgivelse og er ikke-brændbar, hvilket giver forbedret arbejdsmiljø i forhold til traditionelle tokomponente methylmethacrylatlime (MMA) og akryle strukturlime.

Dette produkt fås i 50 ml sprøjter og i 400 ml patroner.

Skridsikkert

Ud over Hybridlanceringen introducerer Henkel også andre innovative nyheder.

Loctite PC 7257 er et unikt 2-komponent, hurtigt hærdende system til reparation af beton. Hertil kommer Loctite Anti-slip Gulv Coatings og Loctite PC 6261 - Loctite Heavy Duty Pedestrian Grade til gående trafik og ideel til ramper, gangbroer, omklædningsrum og trapper samt Loctite PC 6315 - Loctite Zero V.O.C. til kørende trafik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094