23948sdkhjf

Fransk tænding og flere produkter

Federal-Mogul Motorparts introducerer et udvidet Champion produktsortiment, herunder bremser, belysning, filtre, viskere og tænding.

LEVERANDØR Federal-Mogul Motorparts Champion-mærke har udvidet sit sortiment til at omfatte originalt udstyrskvalitet inden for belysning, filtre, viskere, tændings- og bremseprodukter, som er til rådighed for størstedelen af dagens europæiske bilpark. Ud over sit stærkt udvidede sortiment tilbyder Champion-mærket nu også traditionelle og detailprogrammer, der kan tilpasses behovene på ethvert marked for autodele, lover den amerikanske gigant med europæisk hovedkontor ved Bruxelles.

- Gennem hele sin historie har Champion bidraget til at fodre forbrugernes lidenskab for deres køretøjer ved at levere exceptionel ydeevne, pålidelighed og værdi i hvert produkt, siger Massimiliano Milani, produkt- og marketingdirektør hos Federal-Mogul Motorparts, EMEA.

- De samme fordele er nu tilgængelige på tværs af flere af de hurtigst voksende servicekategorier og kan tilpasses kravene til enhver distributionskanal og forretningspartner, lovede han på en pressekonference i Lyon den 8. december i Lyon for den europæiske motorpresse.

Uddannelsesportal

Den udvidede Champion-serie omfatter bremseprodukter (klodser, skiver og sko), belysningsartikler (Xenon og halogenlygter, signallamper og indvendige lamper), filtre (luft, kabine, olie og brændstof), viskere (Aerovantage, Easyvision og Rainy Day områder) og tændingskomponenter (ægte Champion tændrør, gløderør, tændspoler, trådsæt og glødestyringsenheder).

Den udvidede Champion-portefølje understøttes af en række nye produktprogrammer og tekniske ressourcer, salgsmaterialer og omfattende handels- og forbrugerkommunikation. Mærket tilbyder også en forbedret hjemmeside, www.championautoparts.eu med et bekvemt "find my part" produkt-værktøj, tekniske tips, installationsguider, problem-sporing og meget mere. Distributører, forretninger og værksteder kan få adgang til yderligere tekniske oplysninger ved at tilmelde sig Champion-relaterede interaktive træningskurser gennem www.fmcampus.eu - en teknisk uddannelsesportal.

Bremsedele

Federal-Moguls produktion af Champion bremsedele foregår på fabrikken i Kostelec i Tjekkiet, som bygger på 60 års erfaring inden for dette felt.

Tendensen inden for bremsedele er styret af en mere kompleks bilpark og et stigende antal referencer, oplyser Federal-Mogul.

Inden for bremseskiver har Champion i dag 490 varenumre, som dækker 90 procent af de europæiske biler. Klodserne har 860 numre, som dækker 95 procent af bilparken, mens sko-kits har 117 varenumre og en dækning på 85 procent.

Tilbage til 1898

Præsentationen fandt sted i forbindelse med et besøg på den store tændrørs fabrik i Chazelles-Sur-Lyon, en times kørsel vest for Lyon.

Her produceres både Champion, Beru og Eyquem tændrør. Sidstnævnte sælges i dag kun til Nordafrika.

Fabrikken, som tæller 340 ansatte, producerer 175.000 rør om dagen. 50 procent går til OE - den anden halvdel til eftermarkedet.

Chazelles-fabrikkens historie går tilbage til 1898, hvor Maurice Eyquem - Louis Renaults barndomsven - fremstillede sit første tændrør.

I 1938 begyndte engelske KLG et datterselskab i Chazelles, og i 1972 kom Sibal navnet til. I 1996 blev man en del af Sagem, og i 2003 blev fabrikken integreret ind i tyske Beru. I 2008 bliver det til Borg Warner France, som overtager Beru. Og i 2012 bliver fabrikken en del af Federal-Mogul.

Ikke til Danmark

- CAC, som i årtier har distribueret Ferodo bremseklodser i Danmark, er løbende i drøftelser med Federal-Mogul, også om Champion, men der er ingen konkrete planer for det kommende år, udtaler Thomas Jensen, adm. direktør hos CAC.

Federal-Mogul

Blev etableret i Detroit i 1899 og har sit hovedkontor i Southfield, Michigan.
Selskabet har tæt ved 53.000 ansatte i 24 lande.
Selskabet havde i 2016 en omsætning på 7,4 milliarder dollars, 120 fabrikker og 45 distributionscentre i 24 lande.
Eftermarked mærkerne tæller Anco, Beck/Arnley, Beru, Champion, Interfil, AE, Fel-Pro, FP Diesel, Goetze, Glyco, National, Nüral, Payen, Sealed Power, Speed-Pro, Moog, Abex, Ferodo, Jurid og Wagner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141