23948sdkhjf

Køleanlæg nummer 130 på vej til kunde

På under et år har Dometic Waeco via Semler Værktøj leveret 129 fabriksgodkendte R1234yf fylde-stationer til danske VW,- Audi-, Skoda- og Seatforhandlere. Bag parløbet gemmer sig et stærkt serviceapparat.

SALG Der har været rift om fyldestationer af mærket Waeco VAS 581001 gennem det seneste års tid. Intet mindre end 129 fyldestationer har Semler Værktøj, der er en af de større leverandører inden for værkstedsudstyr og specialværktøj, foreløbig leveret til de danske VW-, Audi-, Skoda- og Seatforhandlere.

Årsagen til den markante efterspørgsel er en kombination af driftssikre maskiner samt et højt test- og serviceniveau, lyder forklaringen.

- For værkstederne er det helt afgørende, at det udstyr, som vi leverer til dem, er blevet grundigt testet forinden, og kvaliteten er i top. Derudover skal servicen være i orden. Værkstederne skal opleve, at der er nemt afgang til rådgivning og teknisk support, siger Hans Hansen, afdelingschef, Semler Værktøj.

Investerer i tests
Af samme grund er det heller ikke underordnet for Semler Værktøj, hvem de vælger som samarbejdspartner. Gennem årtier har en af de foretrukne partnere været Dometic Waeco, og da Volkswagen for nylig stillede krav om ISO certificering af fyldestationerne og kalibrering af vejesystemerne, var Semler Værktøj ikke betænkelig ved at tage fat i Dometic Waeco.

- Normalt er det Teknologisk Institut, der tager sig af den slags opgaver, men Waeco har et teknisk set up, som gør, at de selv kan foretage disse tests og kalibreringer, hvilket er ret unikt for en samarbejdspartner, siger Hans Hansen.

Ifølge Thomas Nielsen, service manager hos Dometic Denmark A/S, er det helt afgørende, at der løbende investeres i testfyldestationerne.

- Da der eksempelvis kom nye ISO krav fra Volkswagen på fyldestationer, skulle vores test og kalibreringer dokumenteres, hvilket krævede investering i kalibreret testudstyr. Dette testudstyr har vi nu i alle vores servicebiler, siger Thomas Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141